У чорних панчохах і корсеті: Настя Каменських показала, чим балує Потапа

Українська співачка Настя Каменських вміє дивувати публіку не тільки піснями, а й своїми незвичайними концертними нарядами.

Настя Каменських з 2017 року почала сольну кар’єру і працює під сценічним псевдонімом NK. Уже через рік сольної кар’єри NK домоглася видатних успіхів – Каменських стала першою співачкою з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso. Крім своєї концертної діяльності Каменських встигає активно вести свій мікроблог в Інстаграм, який налічує вже понад 5 мільйонів підписників. Не минає жодного дня, щоб красуня не опублікувала свіже фото. До того ж, Настя любить балувати своїх фанатів дуже відкритими нарядами. Втім, в мінімальній кількості одягу шанувальники можуть побачити Каменських не тільки в Інстаграмі, але і на її концертах. Співачка дуже ретельно підходить до вибору концертних костюмів і всі вони виглядають досить провокаційно.

Настя Каменських надягає мінімум одягу на сцену
Настя Каменських надягає мінімум одягу на сцену

Не так давно Каменських опублікувала в своєму Інстаграмі фото, де як раз позувала в сценічному образі. Співачка одягла чорне боді з відкритим декольте, прозорі чорні колготки, а на поясі у неї красувалася маленька чорна сумочка з ініціалами NK.

Шанувальники залишилися в захваті від наряду Каменських, зазначивши, що співачка має неймовірно красиву фігуру і розкішні форми.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.