Лорак повисла на шиї у Кіркорова як п’явка: хоче загарбати гроші короля естради?

Російсько-українська співачка Ані Лорак ніколи не соромилася своїх принад.

Співачка відкрито демонструє їх не тільки своїм без п’яти хвилин чоловіка Єгору Глібу, а й іншим чоловікам, які можуть її зацікавити. Довгий час близьким другом Лорак залишається ніхто інший, як Філіп Кіркоров.

У Лорак і Кіркорова постійно з’являються спільні фото з відпустки або корпоративу

Ходили чутки, що дітей Кіркорову народила Ані Лорак, адже вони такі схожі між собою, а ще часто бачаться зі своєю потенційною “мамою “.

Однак і Філіп Бедросович, і Ані Лорак не раз говорили, що вони просто хороші друзі. Філіп каже, що він як “хрещений батько ” для співачки – у всьому її підтримує і допомагає їй.

На одному з останніх фото в Інстаграм Ані з’явився і Кіркоров зі своїми дітьми.

Вони виглядають дуже радісно – як справжня сім’я. А Філіп так ніжно обіймає її за талію, що можна ненароком подумати і про щось більше, ніж просто дружні взаємини.

До слова, на цих же фото з’явився і давній “коханець ” Лорак Сергій Лазарєв. Його там якраз таки ніхто і не очікував побачити, особливо після звістки про те, що Лорак має роман з іншим чоловіком.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.