Хто цей зморщений сухарик поруч з Садальським? Шанувальники не впізнали Олену Степаненко після схуднення і черговий пластики

Після скандального розлучення з Євгеном Петросяна 67-річна Олена Степаненко посилено зайнялася собою. Результати, як говориться, у наявності.

Якщо порівняти минулі і теперішні фото артистки Олени Степаненко, розлучення їй явно пішло на користь – вона помолодшала, стала веселіше, виглядає чудово, завела свою передачу, яка користується великою популярністю.

Так Олена Степаненко виглядала при Петросяном
Так Олена Степаненко виглядала при Петросянові

Завдяки індивідуально розробленій дієті і занять в спортзалі (раніше у неї часу не було на це) Олені вдалося схуднути майже на 20 кг. І, звичайно, різні косметичні процедури – підтяжки, уколи краси і подібне.

Так Степаненко виглядає тепер
Так Степаненко виглядає тепер

Дивлячись здалеку цій жінці ніколи не даси 67 років. Подейкують, що у неї вже і чоловік з’явився, на 15 років молодше, артист з театру Петросяна (така витончена помста?).

Олена Степаненко
Олена Степаненко

Але останнім фото ввело шанувальників в замішання. Їм поділився в своєму мікроблозі на Інстаграм Стас Садальський. Вони зі Степаненко зустрілися в передачі Андрія Малахова “Ще не вечір “.

Фото Садальського і Степаненко
Фото Садальського і Степаненко

Жінку практично не впізнати. Вона схудла ще більше, зморщилася, а обличчя таке натягнуте, що навіть риси змінилися.

Шанувальники навіть запереживали, чи не хвора вона. Але Стас заспокоїв – з Оленою все добре, просто ракурс невдалий. І поділився текстом одного з монологів Степаненко.

😂Разлучилася з чоловіком. Звернулася в шлюбне агентство – мені підібрали кандидатуру. Прийшла на побачення, а це виявився мій колишній чоловік. Очі на мене витріщив, запитує:

– А що це ти в оголошенні написала, що у тебе немає дітей?

– Справа в тому, що, коли я оголошення писала, вони на кухні були.

– А чому ти написала, що твоє улюблене заняття – кулінарія?

– Я мала на увазі не готувати, а їсти. Ти сам що пишеш? “Шукаю красиву, талановиту, з квартирою, машиною, діамантами, а головне – вірну і безкорисливу”. Виникає питання, а ти-то їй навіщо?

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.