Аллу Пугачову «перекосило» після пластики: обличчя 71-річної Примадонни сфотографували зблизька і оприлюднили в Мережі

Нові фото Алли Борисівни, оприлюднені журналістами, приголомшили її шанувальників. Пластичні операції змінили співачку до невпізнання.

За останні кілька років Примадонна здорово схудла, змінила свій стиль одягу на більш молодіжний і стала виглядати набагато молодше. Однак роки беруть своє і від зморшок і вікових змін шкіри ще ніхто не втік. Аллі Пугачовій вже пішов восьмий десяток і вона робить все можливе, щоб хоч трохи зберегти свою красу і відповідати своєму чоловікові Максиму Галкіну, який молодший за співачку на 27 років. Тому Пугачова і вдається до різних косметичних процедур і пластичних операцій. Однак є в цьому і зворотна сторона медалі – особа Примадонни вже настільки змінилося, що її не впізнають фанати.

Примадонна "молодшає" за допомогою пластики
Примадонна “молодшає” за допомогою пластики

Нещодавно в фан-акаунті Пугачової з’явилося фото Алли Борисівни, зроблене на прем’єрі фільму «Лід». На знімках видно, що шкіра обличчя артистки «натягнута», губи помітно збільшені.

Недавнє фото Пугачової
Косметологи добре “натягнули” шкіру Аллі Борисівні

Крім того, один куточок рота виглядає асиметричним в порівнянні з іншим. Крім ін’єкцій ботокса користувачі також відзначили “ненатуральність ” волосся Алли Борисівни – на деяких фото здається, ніби замість них невдало приклеєна перука.

Косметологи добре "натягнули" шкіру Аллі Борисівні
Підколоти губи Пугачової злегка асиметричні

Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін разом зі своїми дітьми 7-річними Лізою і Гаррі живуть в цьому замку в елітному селищі Грязь. Про те, як виглядають хороми зоряної сім’ї дивіться на YouTube каналі «Одна хвилина»:

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.