Як виглядає фігура Алли Пугачової без прикрас? Так відразу і не скажеш, що їй 71 рік

Алла Борисівна Пугачова - відома радянська і російська співачка.

Її таланту і амбіціям можна тільки позаздрити. Але зараз все більше всього заздрять її зовнішності, адже так виглядати в 71 рік далеко не кожна жінка може. Звичайно, не обійшлося і без пластичних операцій. Але не виключено, що це все вплив спорту і здорового способу життя.

До слова, ви знали, що у них під “палаці ” є свій тренажерний зал? Якщо немає, заходите і обов’язково подивіться.

Дивлячись на фотографії Алли Борисівни в Інстаграм, абсолютно точно можна сказати – її фігура зовсім не виглядає на 71 рік.

У джинсах і в прозорій блузочки – чому б і ні?

А ось архівне фото Примадонни з бурхливої молодості з тоді вже чоловіком Галкіним. Шанувальники переконані – співачка з тих пір навіть не змінилася. Тільки стала носити більш обтягуючі наряди.

А ось так Алла Борисівна виглядає вдома без косметики і дорогого вбрання, поки ніхто не бачить і камера не знімає. Не очікувала Алла побачити такого фото, але приховано зроблений знімок просочився в мережу і буквально підірвав обговорення.

Ось що пишуть в коментарях (орфографія і пунктуація збережені):

  • Нормальна натуральна, прекрасна Жінка.
  • А я, її абажаю будь-яку. З касметікой і без, з гримом, і без гриму! Вона, найкраща на світі. Серед всієї купи. Цього шоу бізнесу !!!!
  • Так за старенькою доглядати треба, у неї бабла щось не міряють залишиться.
  • Макс робить розслабляючий масаж коханій дружині.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.