Як виглядають таємні діти Надії Мейхер і чому вона приховує їх від публіки

38-річну співачку Надію Мейхер вважають найчарівнішою учасницею групи «ВІА Гра». Однак Мейхер відбулася не тільки як артистка, але і як любляча дружина і турботлива мама трьох дітей. Як виглядають спадкоємці співачки і чому вона практично ніколи не показує їх на публіку, читай в нашому матеріалі.

На піку популярності групи ВІА ГРА Надія Мейхер заявила, що залишає групу. Тоді співачці було всього 20 років, а причиною відходу з групи стала її вагітність. У 2002 році Надія народжує первістка Ігоря, але навіть поява сина на світ не змусило її відкрити ім’я батька дитини. Тільки через багато років Мейхер зізналася, що народила сина від бізнесмена Олександра Ліщенко. Вона так і не стала його дружиною і прожили вони разом зовсім недовго.

Син Надії Мейхер Ігор в дитинстві
Син Надії Мейхер Ігор в дитинстві

Зараз синові Надії Мейхер 18 років. Так виглядає Ігор зараз:

Ігорю вже 18 років
Ігорю вже 18 років

У 2008 році Мейхер познайомилася з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, від якого в 2012-му народила дочку Анну. І тільки через 2 роки після народження доньки пара офіційно оформила стосунки. Олександр і Надія тихо розписалися в одному з київських РАГСів і не стали влаштовувати пишного торжества із цього приводу. Незабаром після весілля подружжя дізналося, що скоро в їхній родині стане на одну людину більше і в 2015 році у них народжується друга дочка Марія.

Зараз Ганні 8 років, а Марії – 5 років. Всі ці роки артистка «приховувала» своїх дівчаток від публіки. Однак зовсім недавно Надія вперше показала дочок на шоу «Танці з зірками», де вона брала участь.

Надія Мейхер з дочками
Надія Мейхер з дочками

Більш того, артистка станцювала на паркеті шоу разом з малятами під легендарну пісню «Квітка Душа», яку виконувала в цей вечір Тоня Матвієнко.

Чому Надія Мейхер довгий час приховувала дітей від публіки?

В одному з інтерв’ю Мейхер зізналася, що намагається оберігати рідних і не травмувати їх зайвою увагою з боку шанувальників. Надія додала, що у її дівчаток ще немає своїй сторінці в Інстаграм і вони не поспішають їх заводить. «Не все ж люди добрі і щирі. І я не хочу, щоб на психіку моєї дитини вплинув хтось, хто буде говорити або писати йому якісь дивні речі », – підмітила Мейхер.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.