Ані Лорак в шкіряному костюмі з глибоким вирізом намагається здаватися молодою і худою, щоб Мурат покусав собі всі лікті

Відома українська співачка Ані Лорак продовжує підкорювати шанувальників своєю красою. На цей раз зірка похвалилася ідеальною фігурою в стильному шкіряному костюмі з відкритим декольте.

Героїня нашої сьогоднішньої статті побудувала запаморочливу кар’єру і завоювала любов мільйонів слухачів. Народилася і виросла Кароліна, так по-справжньому звуть знаменитість, в Україні.

Тут же вона почала свій творчий шлях, а допоміг їй у цьому продюсер і цивільний чоловік Юрій Фальоса.

Юрий Фалеса и Ани Лорак
Юрій Фальоса і Ані Лорак

Пара прожила разом цілих 10 років, однак до РАГСу справа так і не дійшла. Першим офіційним чоловіком виконавиці став турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. У шлюбі у них народилася дочка Софія і з боку здавалося, що в цій сім’ї все ідеально.

Ани Лорак с дочкой Софией
Ані Лорак з донькою Софією

Все змінилося в минулому році, коли Лорак подала на розлучення. Зробила вона це не тому, що зустріла іншого — Мурат їй зраджував, хоча офіційно знаменитість не давала ніяких коментарів з цього приводу.

Мурат Налчаджиоглу и Ани Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Треба сказати, що бути однією Ані довго не довелося — незабаром після розставання з Налчаджиоглу вона почала зустрічатися з молодим саунд-продюсером лейблу Black Star Inc Єгором Глєбом. Закохані хоч і не часто демонструють почуття на камеру, декілька спільних фото в соціальних мережах вони все-таки показали.

Лорак з новим обранцем Глібом
Ані Лорак і Єгор Глєб

До речі, героїня статті є активним користувачем Instagram, де на неї підписані вже майже 7 мільйонів людей. Їх вона регулярно радує публікаціями, що набирають безліч захоплених коментарів і оцінок «Подобається».

Нещодавно зірка презентувала новий кліп на пісню «Страдаем и любим», в рамках якого, звичайно ж, знялася в розкішній фотосесії. Її результат Лорак і показала.

Кадр из нового клипа Ани Лорак
Кадр з нового кліпу Ані Лорак

На знімку вона позує в елегантному чорному костюмі з топа з глибоким декольте і укорочених штанів, а шкіряний ремінець на животі ідеально підкреслює осину талію співачки. Доповненням образу стали босоніжки на високих підборах, акуратні прикраси і лаконічна укладка.

Реакція підписників не змусила на себе чекати:

  • «Вам дуже добре з довгим волоссям. Красуня!»;
  • «Як лялечка»;
  • «Нереальний образ»;
  • «Кожна ваша фотографія як окремий вид мистецтва»;
  • «Виглядаєте приголомшливо. Чорний — безумовно ваш колір», — пишуть користувачі мережі.

Більше цікавого про особисте життя Ані дивіться у відео:

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.