Скандальна Волочкова показала свою маму: ось як балерина буде виглядати в старості (ФОТО)

Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова привітала свою маму з ювілеєм і поділилася спільним фото з нею. На цей раз обійшлося без шпагатів.

Героїня нашої сьогоднішньої статті на сьогоднішній день є однією з найбільш епатажних представниць вітчизняного шоу-бізнесу. Вона практично кожен день з’являється в новинних стрічках і не в останню чергу завдяки активному веденню соціальних мереж.

На Instagram Волочкової підписані 1,2 мільйона людей і вже зараз там понад 12 тисяч публікацій. Танцівниця в день виставляє відразу по кілька постів, проте коментувати їх не можна. Через постійний негатив, який їй пишуть, вона вирішила відключити коментарі, щоб зайвий раз не псувати собі настрій.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Анастасія обговорювана, успішна і кохана — на даний момент вона знаходиться в щасливих відносинах з невідомим публіці чоловіком. Його особистість знаменитість розкривати не хоче, а колись вона була простою дівчинкою, яка народилася в сорочці сонячним ранком 20 січня 1976-го.

Анастасия Волочкова в детстве с родителями
Анастасія Волочкова в дитинстві з батьками

Любов до балету Волочковій прищепила мама — Тамара Володимирівна, екскурсовод з освітою інженера, яка і сама мріяла стати балериною. Вона часто водила доньку по музеям і виставкам, а коли Насті було 5, вони побували на «Лускунчику» в Маріїнці. Тоді героїня статті і загорілася бажанням записатися в балетний гурток.

Незважаючи на те, що багато викладачів скептично ставилися до перспектив Анастасії в балеті, наполегливі тренування дали свої плоди.

Анастасия Волочкова в молодости
Анастасія Волочкова в молодості

Ще під час навчання в академії балетного мистецтва Волочкова дебютувала на сцені Маріїнського театру з «Лебединим озером», причому з самого початку творчої кар’єри вона танцювала виключно ведучі партії.

Треба сказати, що спочатку в майбутню зірку вірили тільки батьки, хоча відносини з матір’ю довгий час у неї були непрості. Як розповідала сама танцівниця, Тамара Володимирівна втручається в особисте життя зіркової дочки і налаштовує її проти всіх залицяльників. Саме тому їй досі не вдалося вийти заміж, вважає Анастасія.

Анастасия Волочкова с мамой
Анастасія Волочкова з мамою

Проте вони змогли помиритися. Балерина навіть публікує з матір’ю спільні фото і вітає її зі святами. Днями жінка відсвяткувала 70-річчя, на честь чого Волочкова поділилася архівними сімейними фото, на якому неозброєним оком видно, як вони одна на одну схожі.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.