Алла Пугачова показала сімейну ідилію з Галкіним: почуття з роками тільки міцнішають

У Мережі з'явилися зворушливі сімейні кадри Алли Пугачової і Максима Галкіна. Думка фоловерів розділилося: щира любов або фінансова вигода?

Вперше Алла Пугачова і Максим Галкін зустрілися в 2001 році і познайомив їх ніхто інший, як Філіп Кіркоров, який на той момент був в офіційному шлюбі з Примадонною. Минуло зовсім небагато часу і Алла Борисівна розлучилася з Кіркоровим і почала жити з молодшим на 27 років гумористом Галкіним. У те, що цей союз триватиме довго ніхто не вірив. По-перше, у Пугачової було багато чоловіків. Тільки офіційних шлюбів до Галкіна у неї було 4. По-друге, в щирість почуттів 25-річного хлопця до 52-річної жінки публіці було складно повірити. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, а через 2 роки навіть завела дітей за допомогою сурогатного материнства. Більш того, в 2017 році подружжя обвінчалися.

Максим Галкін і Алла Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін і Алла Пугачова зуміли створити міцну сім’ю

Хоч Алла Пугачова вже давно не виступає на сцені, шанувальників у неї менше не стає. Мільйони шанувальників стежить за життям Примадонни, її чоловіка і дітей в соціальних мережах. Крім офіційних сторінок артистів в Інстаграм, є безліч фан-акаунтів, які ведуть шанувальники і діляться там архівними знімками знаменитостей. Так, нещодавно на одному з таких фан-акаунтів з’явилося зворушливе фото Пугачової і Галкіна, зроблене на одному зі світських заходів. На знімку Примадонна зображена в просторому чорному платті з білими візерунками і як завжди з пишною зачіскою. Максим Галкін відображений на фото в легкій білій сорочці з вирізом на грудях, розстебнутому чорному піджаку та окулярах. Гуморист сидить за столом з алкогольними напоями в той момент, коли Алла Борисівна підійшла ззаду і поклала йому руки на плечі.

Думка фоловерів з приводу зоряної сім’ї розділилася. Кому-то фото сподобалося, а хтось порівняв пару з мамою і сином:

«Яка любов до синочку! »,« Вона старша за мене на три роки, мій молодший син одного року з Максімом.Мне соромно за неї »,« Всім би так жити. Вік любові не перешкода »,« Мама -Тітка і мамин синочок. »,« Це любов, яка робить тебе багатшим », – прокоментували знімок користувачі Мережі.  

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!