Не відстає від Кароль: Надя Дорофєєва вбила всіх наповал своїм стильним міні за шалені гроші

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва засліпила всіх своїм стильним вбранням за шалені гроші. Улюблениця Потапа пішла по стопах Тіни Кароль.

Героїня нашої сьогоднішньої статті ще недавно була солісткою одніго з найпопулярніших вітчизняних поп-гуртів «Время и Стекло», однак колектив перестав існувати, тому вона зайнялася сольною кар’єрою.

Не можна не відзначити, що між Позитивом і Надею не виникло конфліктів або творчих розбіжностей. Артисти просто зрозуміли, що вже реалізували весь потенціал в рамках дуету, тому вирішили піти кожен своєю дорогою, як би сильно фанати не сумували.

Час минув
Время и Стекло

Дорофєєва вже навіть випустила перший сольний кліп на пісню «Gorit», який встиг зібрати на YouTube 4 мільйони переглядів і стати предметом скандалу. Справа в тому, що у відео є фрагмент, де виконавиця танцює на мосту над Алеєю Небесної Сотні на Майдані Незалежності в Києві.

Кадр из нового клипа Нади Дорофеевой
Кадр з нового кліпу Наді Дорофєєвої

Багато користувачів мережі визнали її танці над меморіалом загиблих героїв недоречними, в результаті чого продюсер Наді Потап приніс публічні вибачення:

«Це наша помилка, не догледіли, не подумали, не хотіли нікого образити», — сказав артист у відеозверненні.

Втім, незважаючи на такий прорахунок, популярність Дорофеєвої анітрохи не впала і вона як і раніше є частою гостею рейтингових шоу. На цей раз співачка заспіває в «Лізі Сміху», а її образ гідний уваги.

Як Дорофєєва стала телевізійної лялькою Барбі?
Надя Дорофєєва на сцені

У себе в Instagram героїня статті поділилася кількома фото зі знімального майданчика, на яких позує у вовняному костюмі від італійського бренду GCDS. Він складається з чорної спідниці вище коліна з високою посадкою і розрізом до стегон, а також укороченого пухнастого білого светра.

Цей ідеально підкреслюючий струнку фігуру наряд обійшовся зірці в 786 євро — майже 27 тисяч гривень. Відмінним завершенням образу стали два високих хвоста, масивні прикраси і розкішний макіяж з ефектними сріблястими стрілками на очах. До слова, ця зачіска зі стартом сольної кар’єри стала для Наді фірмовою.

У підписі до публікації знаменитість зізналася, що стати частиною «Ліги Сміху» їй було нелегко, але вона вдячна своїй команді за віру, дружбу і підтримку.

Схожі статті

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.