Весь в соплях Тарзан переживає, що там його Наташка робить в Африці з аборигенами

Скандал з зрадами Тарзана законній дружині Наташі Корольовій якось дивно завис - що буде далі, не зрозуміло ніяк.

Довгий час тема активно мусолити в ЗМІ і по російському ТБ, багато знаменитостей пересварилися по-чорному – одні були за Наташу, інші вимагали пробачити Тарзана (з ким не буває), а треті дружно заклювали коханку Анастасію Шульженко і Андрія Малахова, який довго і з задоволенням копався в брудній білизні пари.

 "Тарзан

Потім все якось затихло, поки не почався новий скандал – у Тарзана раптом з’явилася 20-річна дочка від якоїсь тітки і вони на пару стали вимагати з нього 2 млн рублів за нерозголошення цієї великої таємниці. Але на той час стриптизер вже був такий замучений, що йому стало все до лампочки – і він пішов в поліцію. Двох дівчат взяли на гарячому під час передачі грошей і тепер ними займаються відповідні органи. Виявилося, що одна аферистка найняла акторку зіграти дочку Тарзана і сказала – це типу сценарій нового шоу, а та повірила і дуже старалася показати свої акторські таланти. Тепер їй світить кілька років на зоні, якщо Глушко не пошкодує і не забере заяву.

Та сама "позашлюбна дочка" Тарзана на ім'я Катерина
Та сама “позашлюбна дочка” Тарзана на ім’я Катерина

Тим часом нерви “залізної” Наташі здали і вона вигнала чоловіка з дому – той змушений жити на якийсь орендованій квартирі і явно невисокою зірковості, судячи з убогій обстановці навколо.

Тарзан на квартирі
Тарзан на квартирі

Королева трохи погорювали поодинці і заявила, що їй потрібне глобальне перезавантаження. Купила квиток і полетіла на якісь африканські острови – пожити з аборигенами, в незайманій природі відновити душевну рівновагу.

Наташа Корольова в Африці
Наташа Корольова в Африці

Наташа написала великий пост, суть якого в тому, що вона хоче скинути вантаж важкого 2020 року і подумати, як жити далі. І додала:

 ""

Наташа Корольова полетіла в Африку
Наташа Корольова полетіла в Африку

На це кинутий і самотній Тарзан вирішив трохи полюбити себе. Тобто, зайнятися собою – красу навести, освіжитися. І відвідав салон краси, де йому на портрет нанесли якусь життєдайну маску. Вона може і корисна, але виглядає огидно – слиз слизом.

Тарзан в чомусь Слизький
Тарзан в чомусь слизькому

Найцікавіше, що зовсім недавно Тарзан теж “оновлювався ” на якихось островах, де місцеві діти йому заплітали африканські косички.

Тарзан в Африці
Тарзан в Африці

І як Наташа, він написав:

 ""

Тарзан з парасолькою
Тарзан з парасолькою

У них, здається, і парасолька одна і та ж. Як вважаєте?

 

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.