6 російських знаменитостей, заради кар’єри віддали своїх дітей в дитячий будинок

Іноді людина талановита і успішний, але при цьому обділений умінням бути хорошим батьком - через це кілька знаменитостей свого часу відмовлялися від своїх дітей.

Такі випадки можна знайти і за кордоном, і у вітчизняному шоу-бізнесі, адже правила слави однакові – працюй, щоб про тебе не забули. А діти вимагають дуже багато уваги і сил, через що зірки робили вибір зовсім не в їх користь, а воліли кар’єру.

Любов Поліщук

Актриса колись відмовилася від свого сина, який згодом теж став актором – зараз публіка знає Олексія Макарова за власними успішним ролям. Довгий час про родинний зв’язок двох артистів було невідомо, поки хлопець не зізнався про це в рамках одного російського ток-шоу.

Любов Поліщук і Олексій Макаров
Любов Поліщук і Олексій Макаров

Виявилося, що щільний знімальний графік і цікаві ролі були для Поліщук важливіше, ніж виховання хлопчика, так що вона віддала сина в інтернат. Тільки коли Олексій вже став підлітком, актриса іноді забирала його на вихідні і намагалася налагодити відносини, адже знала, що вже хвора – Макаров говорить, що не тримає на неї зла, хоча в інтернаті пройшли «найстрашніші роки його життя».

Марія Распутіна

Популярна довгий час підкорювала сцену своїми сміливими хітами і глибоким декольте – таке амплуа дозволяло крутити романи з багатьма представниками шоу-бізнесу, в тому числі і з продюсером Володимиром Єрмаковим. Пара навіть одружилася, і незабаром в сім’ї народилася дівчинка Ліда – тільки ось нікого з батьків питання її виховання не хвилював.

Маша Распутіна і її дочка Ліда
Маша Распутіна і її дочка Ліда

У мами гастролі, тато до дочки був байдужий і жорстокий. Через нещасливого дитинства у Лідії почалися проблеми з психікою, і батьки спокійно віддали її на утримання і лікування в психіатричну лікарню.

Ксенія Стриж

Схожа історія була і в долі Ксенії Стриж – телеведуча теж дивувала глядачів безліччю дивних вчинків, і раптово бажання усиновити дитину з дитбудинку нікого не шокувало. Адже справа благе – у сироти нарешті з’явиться сім’я, та ще й забезпечена. Але надовго «материнських» сил у Ксенії не вистачило, і буквально через пару місяців вона повернула колишнього ймовірного сина в інтернат.

Ксенія Стриж і хлопчик з дитбудинку
Ксенія Стриж і хлопчик з дитбудинку

Яка подальша доля хлопчика – невідомо, але репутація Стриж впала після такого кроку нижче нікуди.

Ольга Будіна

Актриса Ольга Будіна у вільний від творчих проектів час займалася благодійністю – і допомогою дитячим будинкам зокрема, адже сама розглядала колись можливим варіант усиновлення. Знайомство з милим хлопчиком Сашком тільки зміцнило в актрисі це бажання, і після недовгих роздумів з чоловіком вони вирішили всиновити хлопчика.

Ольга Будіна і Саша
Ольга Будіна і Саша

Тільки от коли він виріс, або гени, або складне детдомовское дитинство виплили назовні, і, незважаючи на забезпеченість сім’ї, хлопець почав красти. Виховні бесіди не давали ніякого результату, так що єдиним можливим кроком з точки зору Ольги виявилося повернення в інтернат.

Ірина Понаровська

Ірині Понаровської з чоловіком довгий час не вдавалося народити власну дитину – співачка не могла заспокоїтися і дуже хотіла відчути себе матір’ю, так що одного разу взяла «відмовника» з пологового будинку на виховання. Так в родині з’явилася темношкіра дівчинка Анастасія, яку любили і балували батьки. Все було добре, поки Ірина не завагітніла природним шляхом, завдяки чому народився рідний син пари Ентоні. Сама жінка без проблем готова була виховувати обох дітей, але чомусь її чоловік категорично відмовився терпіти прийомну дочку в своєму будинку і пригрозив виставити і співачку, і Настю за двері, якщо її не здадуть в інтернат.

Ірина Понаровська і Анастасія
Ірина Понаровська і Анастасія

Поставленої перед таким вибором Понаровської довелося виїхати на гастролі, а після повернення виявилося, що чоловік вже сам оформив всі документи. Незважаючи на спроби помиритися з Анастасією і пояснити їй ситуацію, дівчинка ненавидить прийомних батьків і не може пробачити Ірині зрада.

Марина Цветаєва

Мабуть, саме гучне ім’я в цьому списку – Марина Цвєтаєва, велика поетеса. Так ось талант жінки не зробив її ні на грам хорошою матір’ю, через що страждали всі троє її дітей. Тільки одну дитину Марина хоч як-небудь любила – дочка Аріадну, яка виявляла зачатки творчої обдарованості з дитинства. А ось її молодша сестра Ірина здавалася Цвєтаєвої «пустоцвітом» і слабкою, нудною, хоча насправді дівчинка була просто нормальною.

Дочки Марини Цвєтаєвої
Дочки Марини Цвєтаєвої

Після народження сина поетеса здала обох дочок в дитбудинок, адже через малюка вона і так зовсім не встигала «творити», а ще через деякий час і хлопчик вона відмовилася і від хлопчика, віддавши його рідним. Ірина в інтернаті померла, Аріадна – серйозно захворіла, і тільки через цю хворобу Цвєтаєва повернула її в сім’ю.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.