Гаряча Настя Каменських в ультраміні задерла ногу вище голови і похвалилася розтяжкою: Потапу пощастило

Популярна українська співачка Настя Каменських не посоромилася і похвалилася своєю розтяжкою в досить сміливому образі. Дружина Потапа вміє епатувати публіку.

NK без сумнівів є однією з найбільш обговорюваних представниць вітчизняного шоу-бізнесу. Шанувальники були неймовірно розчаровані новиною про розпад дуету Потап і Настя, однак сольна кар’єра Каменських стрімко пішла в гору і зараз її слухають чи не в усьому світі.

Спочатку артистка довела українському слухачеві, що і сама здатна на музичні звершення. Потім вона завоювала любов латиноамериканців, а тепер її найближча мета — стати лауреатом престижної премії «Греммі».

Настя Каменських зачарувала пікантним знімком
Настя Каменських

Незважаючи на те що в новому репертуарі NK частіше лунають іспанська та англійська мови, нещодавно у неї вийшла чуттєва пісня і кліп на пісню Vibe російською. Її Настя написала в співавторстві зі своїм зірковим чоловіком — закохані поділилися всіма почуттями та емоціями, які вони відчувають один до одного.

У цьому відео Каменських постала відразу в декількох яскравих образах і у себе а Instagram вона ділиться раніше не опублікованими результатами закадрової фотосесії під час зйомок кліпу.

Настя Каменских в клипе на песню Vibe
Настя Каменських в кліпі на пісню Vibe

На цей раз співачка зухвало позувала у чорній мікросукні, колготах в сітку, високих червоних ботфортах і стильній джінсовці. Зірка похвалилася своєю розтяжкою і запропонувала підписникам разом з нею вриватися в цей тиждень.

Ось як вони прокоментували нову публікацію Насті:

  • «Красуня»;
  • «Вогонь»;
  • «Найкрасивіша дівчина на всьому білому світі»;
  • «Давайте з такою розтяжкою в наступний сезон «Танців»? Я думаю, перемога буде вашою!»;
  • «Вау!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, без критики теж не обійшлося. Хтось вважає, що Каменських позує «не по-жіночому», а комусь здалося, що їй вже пора заводити дітей. До слова, виконавиці раз у раз приписують вагітність, в будь-якому фото вишукуючи будь-які натяки на зростаючий живіт.

Треба сказати, що сама знаменитість не коментує ці чутки, як і її зірковий чоловік. Більш того, Настя їх спростовує, регулярно публікуючи знімки, на яких хвалиться підтягнутою спортивною фігурою, так що на все свій час.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.