“Копія Кузьма Скрябін “: Ірина Білик показала старшого сина-красеня, шанувальники ахнули

Українська співачка Ірина Білик поділилася трепетними фотографіями зі своїми синами Глібом і Тебрізом.

Примадонна української естради – так називають нашу героїню. Крім того, що Ірина Білик дуже талановита, вона ще дуже красива і чарівна жінка. Володіючи практично модельними параметрами, співачку завжди любили чоловіки. Тільки офіційних шлюбів у артистки було 4, а скільки всього в житті Білик було чоловіків – залишається таємницею.

На Ірину Білик завжди звертали увагу чоловіки
На Ірину Білик завжди звертали увагу чоловіки

Від чотирьох шлюбів у Білик двоє дітей. Старшого сина Гліба Ірина народився в 1999 році від свого першого офіційного чоловіка моделі Андрія Оверчука. З батьком первістка артистка прожила в шлюбі всього 3 роки. Другий син Табриз з’явився в четвертому шлюбі артистки з режисером Асланом Ахмадовим. Дитину парі народила сурогатна мати. Зараз Тебріз 5 років і артистка частенько бере хлопчика з собою на світські заходи і показує його фото в соціальних мережах.

Молодший син Білик Тебріз
Молодший син Білик Тебріз

А ось старшого сина Гліба співачка дуже рідко показує на публіку. Рідко, але іноді все ж в Інстаграмі Білик з’являються фото 21-річного Гліба. Не так давно зоряна мама показала підписникам результат нової фотосесії її синів. Хлопці приміряли образи байкерів і позували на тлі двох яскраво-червоних мотоциклів. Пізніше Ірина розповіла, що Гліб вирішив підтримати маленького Табриза в фотосесії для бренду John Richmond.

Старший син Білик Гліб
Старший син Білик Гліб

Шанувальники були в захваті від фотографій і оцінили не тільки маленького Табриза і старшого сина співачки Гліба. При цьому багато помітили, що Гліб схожий на покійного українського музиканта Кузьму Скрябіна.

 ""

Скріншот коментарів під знімками Гліба
Скріншот коментарів під знімками Гліба

Можливо це через те, що Гліб має такі ж довге волосся, як носив Андрій Кузьменко.

Неможливо не помітити, що 21-річний Гліб має досить неформальну зовнішність. Швидше за все, це пов’язано з тим, що хлопець дуже творча особистість. Гліб займається музикою і є барабанщиком в своїй групі. Крім того, він дуже талановитий художник і малює дуже неординарні картини. Також відомо, що Гліб займається моделінгом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.