Найкрасивіші і самі сміховинні весільні сукні знаменитостей: Кароль, Каменських, Лорак та інші

Кожна наречена бажає, щоб її весільне плаття було неперевершеним. В такий день хочеться виглядати розкішно, особливо зіркам. Однак так виходить не завжди.

Тіна Кароль

Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгенія Огіра в 2008 році, а трохи пізніше вони обвінчалися в Києво-Печерській Лаврі на свято Трійці. Для вінчання Кароль вибрала бежево-сріблясте плаття з відкритими плечима, бантом під грудьми і обробкою з дорогоцінних каменів. Її образ доповнили легкі локони і коротка, але пишна фата.

Весілля Тіни Кароль
Весілля Тіни Кароль

На жаль, історія кохання Тіни і Євгена закінчилася трагічно. У 2013 році чоловік помер від онкологічного захворювання. Від чоловіка у Кароль залишився син Веніамін.

Настя Каменських

Українська зірка Настя Каменських вийшла заміж в 2018 році за свого колишнього колегу по музичній групі Потапа. Їх весілля стало несподіванкою для публіки, адже пара до останнього заперечувала романтичні відносини один з одним. Весільне вбрання Каменських вибрала від бренду Galia Lahav. Сукня приталеного силуету і з глибоким вирізом в районі декольте прикрашав ніжний гіпюр і делікатна вишивка ручної роботи. Також Настя вибрала довгу фату.

Весілля Насті Каменських
Весілля Насті Каменських

Точна вартість сукні Каменських не відома, але якщо подивитися ціни на весільні наряди бренду Galia Lahav, то стає зрозуміло, що артистка витратила не менше 10 000 доларів.

Ані Лорак

На весіллі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак постала відразу в трьох сукнях. Оскільки весілля проходила і в Україні і в Туреччині, наречена вибрала і різні весільні наряди. Перше – вона одягла для розпису в Києві. Це було класична біла пишна сукня з оголеними руками. Для весілля в Туреччині Кароліна вибрала розкішну сукню з величезним шлейфом, напівпрозорим корсетом і пишною спідницею, яка була повністю обшита трояндочками.

Весілля Ані Лорак
Весілля Ані Лорак

Звичайно, в такій сукні нареченої було важко провести все торжество, тому для танців Лорак одягла третє плаття – більш просте, облягаюче, мереживне.

Лоліта Мілявська

Російська співачка Лоліта Мілявська була заміжня п’ять разів. Схоже, коли артистка йшла під вінець в п’ятий раз, вона сильно не морочитися з вибором весільного плаття.

П'ята весілля Лоліти
П’ята весілля Лоліти

Для урочистого дня Лоліта вибрала персикове міні-плаття з нескромним вирізом, довгу фату і діадему на голову.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.