Спекотна Мішель Андраде вразила новою зовнішністю, кращу подружку Потапа не впізнати

Репер Потап виступає не тільки як співак, але і як продюсер.

Під свою опіку він бере багатьох початківців зірок, у яких є величезний потенціал до розвитку. Не виключенням стала і співачка болівійського походження Мішель Андраде.

Мішель Андраде співпрацює з репером Олексієм Потапенко вже кілька років, і за ці роки її кар’єра стрімко йде вгору

Вона стала частиною творчої корпорації “Мізки “, і тепер виступає з гастролями по всій Україні і далеко за її межами. Вона стала своєрідною візитною карткою групи – така собі приваблива латіночка, яка знає як потанцювати перед чоловіками, щоб вони були готові прийти на її концерт знову.

Нещодавно Мішель вразила шанувальників своєї зміною в зовнішності – вона зважилася на зміну зачіски і навіть зробила більш яскравим свій повсякденний макіяж.

Фотографію з перевтіленням виклала у себе в Instagram офіційна сторінка прес-служби телеканалу 1 + 1.

У новому образі у підопічної Потапа Мішель Андраде коротша чубчик і вставки з рубіновими локонами. Вона вирішила їх трошки підкрутити, що надає їй пристрасті і привабливості.

Варто відзначити, що Потапу вже не раз приписували роман з його підопічними. Однак жодного разу їх так і не застали зненацька. Не виключенням стала і молода співачка Мішель Андраде. Їй всього 24 роки, вона молода, перспективна, красива, талановита, а її мелодійним голосом захоплюється вся країна.

Настя Каменських якийсь час навіть ревнувала свого обранця до його підопічної, проте з часом все плітки і сварки канули в лету.

Відзначимо, що Мішель Андраде також дебютувала на телеканалі 1 + 1 як актриса. Вона знялася в серіалі “Рідня “, а до цього стала зіркою серіалу “Прислуга “. Правда там з’являлася всього в декількох епізодах, хоча і весь сюжет був закручений навколо героїні Мішель.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.