Де живуть Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський і як зсередини виглядає їхній будинок: хороми іменитої сім’ї

Знаменита пара Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського вельми успішна на теренах шоу-бізнесу, що дозволяє їм вести розкішний спосіб життя.

Герої нашої сьогоднішньої статті живуть на Ніколіній горі під Москвою в будинку, де колись жили батьки режисера, а тепер там облаштувався і він зі своєю сім’єю.

Цікаво, що переїзд Юлії та Андрія з дітьми на підмосковну дачу був незапланованим. Туди вони приїхали на літні канікули, після чого зрозуміли, що хочуть перетворити цей “терем” на власне гніздечко.

Дом Высоцкой и Кончаловского
Будинок Висоцької і Кончаловського

Як справжня господиня, Висоцька надихнула чоловіка на перебудову родового маєтку. Перше, що теледіва захотіла змінити — розширити кухню, адже вона дуже любить готувати. Якраз завдяки кулінарному шоу Юлію багато шанувальників і знають. Кончаловський підтримав ідею, адже і сам мріяв про простору бібліотеку і вітальню.

Гостиная
Вітальня
Библиотека
Бібліотека
Гостиная
Вітальня

Треба сказати, що перед парою стояло непросте завдання — не міняти будинок кардинально, але при цьому збільшити його так, щоб стара і нова частини гармоніювали між собою.

Дом Высоцкой и Кончаловского
Будинок Висоцької і Кончаловського

У підсумку з двоповерхового особняк перетворився на чотириповерховий, на місці старої кухні облаштувалася ванна кімната, веранда стала зимовим садом, а в старій половині будинку розмістилася спальня, кабінет і спортзал.

Зимний сад
Зимовий сад

Улюблене місце Висоцької — цокольний поверх, який повністю відведений під кухню, де як раз і знімаються випуски «Їмо вдома». Вона ж особисто і продумувала дизайн кухонного гарнітура в стилі прованс.

Кухня
Кухня

Не можна не відзначити, що в маєтку пари присутні різні інтер’єрні напрямки, причому це сплановано. В одному зі своїх інтерв’ю Андрій Сергійович говорив:

«Стиль нашого будинку в його відсутності».

В будівлі багато сучасних архітектурних рішень, включаючи панорамні вікна і підлогу з підігрівом. У той же час багато чого збережено в первісному вигляді. Завдяки цьому обстановка вийшла живою і затишною.

Ванная
Ванна кімната
Дом Высоцкой и Кончаловского
Будинок Висоцької і Кончаловського

Нагадаємо, в 2013 році в родині Висоцької і Кончаловського сталося горе — їх старша дочка Марія впала в кому в результаті серйозної автомобільної аварії у Франції. Незважаючи на те що французькі лікарі ще тоді розводили руками, зіркові батьки не здаються і донині підтримують життя спадкоємиці за допомогою вітчизняних медиків.

Більше подробиць про головну трагедію пари дивіться у відео:

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.