Як виглядає фігура Алли Пугачової без прикрас? Топ-5 фото з домашнього архіву

Алла Пугачова є однією з найбільш обговорюваних вітчизняних зірок, а тому увага публіки до неї прикута завжди. Навіть в не найзручніші моменти.

Примадонна російської естради в цьому році відзначила своє 71-річчя, проте, дивлячись на фото зірки, в це складно повірити. Співачка ретельно стежить за фігурою, причому за останні роки вона схудла на пару десятків кілограм, щоб знову носити короткі сукні та демонструвати всім свої стрункі ноги.

Алла Пугачова різко схудла більш ніж на 20 кг
Алла Пугачова до і після схуднення

Не виключено, що Алла Борисівна старається для молодого чоловіка Максима Галкіна, з яким вони разом вже 19 років. Незважаючи на 27-річну різницю у віці, чоловік і жінка щасливі та виховують двійнят Лізу і Гаррі.

Дітей парі народила сурогатна мати, однак їх біологічні батьки — Галкін і Пугачова. Артистка в молодості заморозила яйцеклітини, завдяки чому вона змогла в такому пізньому віці знову відчути радість материнства.

Максим Галкін і Алла Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Цього року дітлахи вже пішли до школи, так що в замку зіркового сімейства не нудно, в чому легко переконатися, подивившись публікації Алли і Максима в соціальних мережах. У гумориста і співачки є Instagram-сторінки, де регулярно з’являються сімейні фото і відео, причому на деяких з них Примадонна з’являється такою, якою вона є — без прикрас.

Треба сказати, що Галкін, безумовно, пишається дружиною. Він завжди дивиться на неї з непідробним обожнюванням, захоплюючись безмірною красою коханої.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Одного разу артист навіть виставив на загальний огляд Аллу Борисівну в купальнику, коли вона засмагала і нічого не підозрювала. Тоді користувачі мережі прийшли в справжнє захоплення від прекрасної форми виконавиці. Втім, з ними важко не погодитися.

Не так давно Пугачова в черговий раз довела, що їй ще є чим похвалитися, коли влаштувала дефіле у дворі їх розкішного замку. Вузькі джинси і короткий піджак підкреслили струнку фігуру зірки естради.

Звичайно, іноді жінка, що співає, потрапляє в кадр і в непривабливому вигляді.

Якщо минулий знімок був зроблений папарацці, то наступний Алла опублікувала сама, показавши себе після лазні без макіяжу і перуки.

А ось на цій фотографії користувачі зійшлися на думці, що після численної пластики Пугачова перестала бути впізнаваною.

Більше про життя зіркової пари дивіться у відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.