Тіна Кароль засліпила публіку в сукню за шалені гроші: все заради Балана

Тіна Кароль вміє звернути на себе увагу не тільки своїм чарівним голосом, а й розкішними вбраннями, в яких вона виходить на публіку.

Тіну Кароль вважають еталоном жіночності і краси. Вона тричі отримувала звання «Найкрасивіша жінка України» за версією журналу VIVA. Це й не дивно, адже співачка володіє не тільки чудовою зовнішністю, але і вміє підібрати правильний наряд, який підкреслить її розкішні форми.

Тіна Кароль имееть дивовижний стиль
Тіна Кароль имееть дивовижний стиль

Зовсім недавно прогримів фінал самого танцювального шоу країни «Танці з зірками», в якому Тіна Кароль була ведучою. У кожному ефірі артистка з’являлася в неймовірних нарядах, від яких неможливо було відірвати очей. У фіналі шоу Тіна з’явилася в шикарному білому платті, яке було зшито спеціально для Кароль британським дизайнером David Koma. Вартість вбрання – тисяча п’ятсот сімдесят п’ять $ (44797,00 гривень).

David Koma - улюблений бренд одягу Тіни Кароль
David Koma – улюблений бренд одягу Тіни Кароль

Біле плаття в підлогу виконано з дорогої тканини під назвою кади зі спеціальною технікою плетіння нитки. Родзинкою наряду є асиметричний глибокий виріз в зоні декольте з прозорою сіточкою, який відкриває чорний бюстгальтер.

Тіна Кароль в ексклюзивному сукню від David Koma
Тіна Кароль в ексклюзивному сукню від David Koma

Розкішне плаття Тіна доповнила стриманим макіяжем і розпущеним волоссям.

Тіна Кароль вирішила не відволікати увагу від сукні бромкім макіяжем і зачіскою
Тіна Кароль вирішила не відволікати увагу від сукні бромкім макіяжем і зачіскою

Цікаво, що на фіналі «Танців із зірками» Кароль вирішила не зупинятися на одному платті і під час оголошення переможців ведуча з’явилася в іншому вбранні. Тіна наділа вже не строге плаття, а більш відкрите і сміливе.

У цій сукні Тіна вийшла під кінець ефіру "Танців з зірками"
У цій сукні Тіна вийшла під кінець ефіру “Танців з зірками”

Кароль з’явилася в чорній сукні з дуже глибоким вирізом на спині. Її волосся було зібране, а з зачіски звисали красиві прикраси.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.