Подруга Асмус розкрила причину розлучення: Христину в Гаріку дратувало все – його живіт, задишка, неохайність

Тема розлучення пари Асмус і Харламов не перестає хвилювати шанувальників, а причина, чому актриса кинула успішного чоловіка, поки неясні.

Гучні скандали навколо розлучення двох зірок російського шоу-бізнесу – акторки Крістіни Асмус і коміка Гарика Харламова – тільки-тільки вщухли, як під увагу журналістів потрапили друзі обох колишнього подружжя. Жадібні до деталей медіа намагалися з’ясувати хоч якісь нові деталі про шлюборозлучному процесі і нового життя знаменитостей, але більшість залишалися без коментарів колег і рідних. Але недавно близька подруга Крістіни таки поділилася деякими подробицями того, як дівчина пережила цей нелегкий час і в чому вона бачить справжні причини розлучення.

Христина Асмус і Гарік Харламов після весілля
Крістіна Асмус і Гарік Харламов після весілля

Слова подруги під ім’ям Юлія свідчать про те, що всі вісім років шлюбу між колишнім подружжям було досить непорозумінь – в тому числі і претензії до зовнішнього вигляду. Якщо актрисі складно щось пред’явити, адже вона завжди була красунею і доглядала за собою, то ось комік з «Comedy Club» далеко не завжди стежить за своєю зовнішністю. У підсумку вийшло, що Харламова дуже йшов його сценічний псевдонім «Бульдог», а Крістіні було просто неприємно з’являтися на публіці в суспільстві неголеного і неспортивної чоловіки.

Христина Асмус виглядає бездоганно
Христина Асмус виглядає бездоганно

Так вийшло, що поруч з собою актриса, що володіє і модельної фігурою, і прекрасними «дитячими» рисами обличчя, хотілося бачити когось відповідного. А Харламов ніяк навіть на мачо не тягне, адже давно перестав стежити за формою і прийняв свій помітний живіт як частину сценічного образу. При цьому міміка у коміка деформувалася за роки гумористичних виступів, через що зморшки на обличчі з’явилися набагато раніше терміну.

Гарік Харламов
Гарік Харламов

Загалом, цілком худий і молодий Гарік на момент весілля перетворився на типового жителя середньої смуги по зовнішньому вигляду – тільки одяг явно якості краще. Та й Юлія зазначає, що за більшість стильних виходів Харламова якраз повинен дякувати свою колишню дружину. Так виявилося, що в творчих колах не тільки чоловіки підбирають пасію по красі і фігурі, але і жінки звертають увагу на вид супутника.

Гарік Харламов зараз
Гарік Харламов зараз

Крістіна багато зусиль витратила, щоб навчити чоловіка охайності, але у неї опустилися руки і вона просто пішла. Харламов це переживає дуже болісно, хоча намагається не подавати виду.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!