Віра Брежнєва втиснула пружні «диньки» в блискучий топ і похвалилася шикарною фігурою: Меладзе задоволений

Екс-віагрянка Віра Брежнєва опублікувала нове фото і захопила Мережу своїм пишним бюстом.

Музична кар’єра Віри Брежнєвої почалася з участі в групі ВІА Гра. Розкішна блондинка з гарними формами сподобалася публіці і Віра буквально відразу отримала всенародне визнання і титул головної красуні шоу-бізнесу. З того часу минуло вже 18 років, а Віра і зараз виглядає так само молодо і привабливо.

Віра Брежнєва з роками виглядає все так само привабливо
Віра Брежнєва з роками виглядає все так само привабливо

Віра Брежнєва з тих артистів, які активно ведуть свої соціальні мережі, підтримуючи зв’язок з шанувальниками. Інстаграм артистки налічує більше 11 мільйонів підписників. Віра регулярно публікує нові фото і відео, показуючи моменти з особистого життя. Так, недавно Брежнєва опублікувала новий знімок, де позує в топі, прикрашеному стразами, джинсах і куртці з блискучою бахромою. Волосся співачки розпущені, а обличчя прикрашає легкий макіяж.

Користувачі Мережі високо оцінили образ артистки і написали багато втішні коментарі. «Красуня наша», «І знову захват. Неповторна »,« Віра, ви прекрасні як завжди. »,« Як же ви красива і жіночна »,« А Віра хороша »,« Ніжна »,« Найкрасивіша », – написали фоловери.

Нагадаємо, що зараз Віра Брежнєва щаслива в шлюбі за продюсером Костянтином Меладзе. Їхні стосунки зав’язалися ще коли Віра була в «ВІА Грі», а Меладзе в шлюбі. У 2013 році Костянтин Меладзе офіційно оформив розлучення з першою дружиною і переїхав до Москви. Весілля Віри і Костянтина відбулася лише в 2015 році в Італії. Весілля було таємницею і були присутні на цьому весіллі лише найближчі.

Віра Брежнєва щаслива в шлюбі з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва щаслива в шлюбі з Костянтином Меладзе

Варто відзначити, що Меладзе старше Віри на 20 років. Спільних дітей у них так і не з’явилося в шлюбі, але у Брежнєвої є вже двоє дочок попереднього шлюбу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.