Катерина Осадча “наставила роги ” Горбунову: є навіть фотопідтвердження

Телеведучий і український актор Юрій Горбунов вміє показати креатив через свої фотознімки. В останньому він приголомшив усіх, але підставив дружину.

Харизматичний Юрій Горбунов користується особливою популярністю серед прихильниць української аудиторії. Він веде не одне шоу – на плюсах, на Новому каналі, його запрошують центральним телеведучим багатьох загальнодержавних проектів, а ще Юрій Горбунов знімається в серіалах і мюзиклах вітчизняного виробництва.

Юрій Горбунов виклав фото з “рогами “: Катерина Осадча все ж не пробачила поцілунок з Мейхер

Шанувальники пожартували, що Осадча могла таким чином помститися своєму коханому чоловікові за те, що на зйомках серіалу йому довелося цілувати екс-віагрянки Надію Мейхер. Цей кадр навіть показали в серіалі “Великі Вуйки ” на телеканалі 1 + 1.

Правда на роги це не дуже схоже, швидше на ангельські крила. Але в коментарях до знімка шанувальники чомусь вирішили пожартувати, що Осадча наставила своєму благовірному роги.

“Навмисно не придумаєш, це ж треба було так стати, прям картина маслом, що за вуха на потилиці “, – пише користувач під ніком evdakova32;

“Крила або роги? “, – пише користувач salamahagalina;

“Крила – це хороший знак, Юра. Головне, щоб не роги “, – уточнює фоловерів, підписаний як verabarbina.

Що б значив і якою б прихований сенс міг би бути зашифрований в цьому фото – невідомо. Але напередодні українська телеведуча Катя Осадча та її чоловік, телеведучий Юрій Горбунов похвалилися своїм новорічною ялинкою. Значить, судячи з усього, у зоряної пари все добре, і вони проводять передсвятковий час (вільний від роботи) в теплому сімейному колі.

На знімку Юрія Горбунова з дружиною з Інстаграма шоумен зображений зі своєю дружиною і їх сином Іваном, який з цікавістю розглядав іграшки на ялинці. Сім’я вже з нетерпінням чекає різдвяних свят. Але ні Юрій, ні Катерина не розповідають будинку чи вони будуть на цей новий рік.

Раніше провідні працювали, адже за одну новорічну ніч могли заробляти в чотири рази більше, ніж за звичайний корпоратив. Але з появою маленького сина вони почали більше часу проводити вдома в теплій сімейній обстановці.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.