Виріс живіт і бюст: вагітна зірка “Пишного століття” вперше показала себе в повний зріст

Восьмий місяць вагітності - це вже не жарти. Ось Мер'єм Узерлі з серіалу "Чудовий вік " вже почала готуватися до пологів.

Своїх багатомільйонних шанувальників вона заінтригувала фото в повний зріст. Дівчина одягнена там у вільний домашній халат, під яким видно живіт. Однак чомусь він не такий великий, який мав би бути на передостанньому місяці самого цікавого положення в житті жінки.

Німецько-турецька актриса Мер’єм Узерлі, вона ж Хюррем Султан, дуже змінилася за час вагітності

У неї стали більш об’ємними берда, руки, і навіть бюст значно “надувся “. Це означає, що зовсім скоро в сім’ї актриси буде поповнення.

Однак шанувальники звинувачують актрису в тому, що як для восьмого місяця, живіт занадто “плоский “. Серіальну Хюррем Хасак-Султан стали звинувачувати в тому, що вагітність – всього лише піар-хід з метою залучення до себе уваги.

Однак вона не розкриває досі ім’я батька своєї дитини. За деякими припущеннями, це маловідомий американський бізнесмен, з яким Мер’єм Узерлі познайомилася під час поїздки в США.

У серпні цього року Мер’єм Узерлі, світову славу якої принесла роль Хасекі Хюррем-султан в турецькому серіалі «Чудовий вік» оголосила про те, що вона знову вагітна. Це буде друга дитина. Первісток у Мер’єм Узерлі – це дочка, якій вона завагітніла під час зйомок Пишного Століття.

Також після звістки про вагітність Мер’єм Узерлі порадувала шанувальників звісткою про те, що отримала від батька майбутньої дитини пропозицію руки і серця і дала свою згоду. Але весілля перенесена на невизначений час – поки не закінчиться карантин і спалаху світової епідемії. Адже, за словами Мер’єм Узерлі їй потрібна розкішне весілля, і вона хотіла б провести її без обов’язкового режиму масок.

Шанувальники бажають Мер’єм Узерлі вдалих пологів, які вже відбудуться в 2021 році. Незважаючи на те, що для більшості цей рік виявився непростим і наповненим випробуваннями, актриса Хюррем Султан, вона ж Мер’єм Узерлі, напевно надовго запам’ятає його в хорошому ключі.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.