Горбунов та Дзідзьо заінтригували новим масштабним шоу до Нового року: дружина Осадча поки не цікава

Юрій Горбунов - популярний телеведучий, який домігся величезних висот на українському медіа ринку.

Цього телеведучого поступово переманюють і в актори – запрошують в українські серіали виробництва “1 + 1 Медіа “. Природно, Юрій Горбунов співпрацює з іншими представниками шоу-бізу. Наприклад, мегапопулярний Дзідзьо – кращий друг Юри. Вони разом працювали в багатьох проектах, і зараз продовжують зніматися.

Телеведучий Юрій Горбунов пішов від Осадчої до Дзідзьо: заінтригував новим проектом з бородатим іншому

Спільне фото зі зйомок Юрій Горбунов виклав в своєму Інстаграм-акаунті.

“Класна, весела банда! Дуже очікувана зустріч “, – підписав так фотографію з Дзідзьо і його творчим колективом чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов.

Відзначимо, в своїй кар’єрі журналіста і телеведучого Юрій – справжній профі. А ще, він веде весілля, корпоративи та свята. Правда коштувати замовникам це буде дуже недешево. Все завдяки такій величезній популярності і досягнень Горбунова. Наприклад, в 2012 році Юрій Горбунов був почесним послом України на Естафеті Олімпійського вогню, ставши одним з восьми українців, удостоєних честі пронести олімпійський вогонь в Лондоні.

Також він – п’ятиразовий володар премії “Телетріумф “. А п’ять років тому йому дали звання “Заслуженого артиста України “.

Поряд зі своїми кар’єрними “висотками ” Горубнов не забуває відпочивати і будувати особисте життя.

Серед захоплень Горбунов виділяє полювання, а також любить з дружиною ходити в заклади української та японської кухні.

Двічі був одружений. Зараз перебуває у другому шлюбі з Катериною Осадчою, з нею ж виховує сина Івана.

Перша дружина (був з нею в шлюбі до 2016) – Людмила (1958) – артистка балету Івано-франківського театру, старша за нього на 10 років. З нею виховували дочку. Однак дочка не Юрія, а Людмили від першого шлюбу.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.