5 фото молодого Олега Винника, через які на нього клюнули його шанувальниці: був красенем

Олег Винник зараз є одним з найпопулярніших співаків української естради, його концерти збирають багатотисячну аудиторію в концертних залах і на величезних стадіонах.

Його вважають феноменом української естради не тільки за вокальні дані, але і завдяки харизматичною і яскравої зовнішності. Зараз він виглядає як ставний чоловік, але в молодості він знав, чим завоювати увагу жінок.

Фото було зроблено в розслабленій обстановці під час перерви на зйомках програми Х-фактор, де Олег Винник, перебуваючи в суддівському кріслі, навіть в короткі хвилини відпочинку приваблює своїм доброзичливим і допитливим поглядом.

Олег Винник в молодості - архівні фото
Олег Винник в молодості – архівні фото

На наступному фото погляди численних прихильниць притягує атлетична фігура співака. Перебуваючи в Карпатах, Олег Винник знайшов час скинути з себе сорочку і продемонструвати не тільки накачані м’язи, а й кепку зі своїм брендом. До речі сказати, він відкрив Винник-шоп, де продаються різні речі від шкарпеток і гаманців до парасольок і футболок з його брендовим логотипом.

Олег Винник в молодості - архівні фото
Олег Винник в молодості – архівні фото

Як до лиця строгий і урочистий фрак, який надає артисту одночасно зі строгістю і вишуканістю вабить і притягає вид.

Олег Винник в молодості - архівні фото
Олег Винник в молодості – архівні фото

“Король вовчих”! Це ім’я Винник отримав за свій хіт “Вовчиця”, який полюбився багатьма з першого виконання. На наступному фото фотографу вдалося передати мужність і рішучість улюбленого виконавця цього хіта.

Олег Винник в молодості - архівні фото
Олег Винник в молодості – архівні фото

Багатозначний погляд у майбутнє читається на наступному фото, визнання успіх ще попереду! А поки молодість і харизма читаються в романтичному образі молодого Олега Винника.

Олег Винник в молодості - архівні фото
Олег Винник в молодості – архівні фото

Співак, композитор і автор пісень Олег Винник народився 31 липня 1973 року. Першу популярність здобув у Німеччині, Швейцарії та Австрії, де він був виконавцем головних ролей в популярних мюзиклах. У 2011 році він прийняв рішення повернутися в Україну, перші кілька років постійно гастролював по Україні і Росії.

З перших пісень він завоював величезну популярність у глядачів. Нещодавно стала розкрита таємниця “самотнього вовка”. Стало відомо, що улюбленець мільйонів прихильниць Олег Винник давно і щасливо одружений. Його дружина бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко).

У подружжя є син, зараз він живе і вчиться в Німеччині. Олег не любить відповідати на питання журналістів про особисте життя і просить поважати його особистий простір і не втручатися в нього.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.