Кошлату Тіну Кароль з мінімумом макіяжу і в спортивному костюмі не впізнає навіть Балан: “Не схожа на себе”

Популярна українська співачка Тіна Кароль спантеличила шанувальників фотографією з тренування, на якій в ній важко впізнати улюблену багатьма поп-діву.

В цьому році Тіна відсвяткувала 15-річчя сценічної діяльності, протягом яких вона працювала, не покладаючи рук. На рахунку героїні нашої сьогоднішньої статті більше десятка альбомів, безліч музичних, державних та навіть церковних нагород, мільйони переглядів на YouTube і це далеко не весь список творчих досягнень артистки.

Тина Кароль на сцене
Тіна Кароль на сцені

Також Кароль проявила себе як актриса, телеведуча і письменниця. Що стосується останнього, то зірка випустила кілька дитячих книг, включаючи збірку українських щедрівок і колядок. А ось в якості ведучої Тіна стала частиною самого танцювального проекту країни “Танці з зірками”, всі сезони якого вона веде разом з шоуменом Юрієм Горбуновим.

Юрий Горбунов и Тина Кароль
Юрій Горбунов та Тіна Кароль

Не можна не відзначити, що співачці неодноразово пропонували вийти на паркет шоу як учасниця, проте вона завжди відмовлялася. У сезоні, що завершився зовсім нещодавно це нарешті сталося і Кароль станцювала свій перший танець, доповнивши пару Юлії Саніною та Дмитра Жука.

На вечорі тріо виконавиця вирішила підтримати свою подругу, тому практично відразу ж погодилася на пристрасну румбу в їх виконанні. Як фронтвумен The Hardkiss розповідала в недавньому інтерв’ю для YouTube-шоу “Ходят слухи”, Тіна дуже серйозно підійшла до цього завдання і кожен день була присутня на тренуваннях.

Юлія Саніна і Тіна Кароль
Юлія Саніна і Тіна Кароль

На одній з фанатських сторінок героїні статті в Instagram з’явилося фото з репетиції, на якому вона позувала зі скуйовдженим волоссям, в спортивному костюмі і з мінімальним макіяжем. Поруч з нею сидять Юлія Саніна і Діма Жук.

Як не дивно, проте коментатори почали писати, що не впізнають Кароль:

  • “На Тіну взагалі не схожа дівчина”;
  • “Це ж не Тіна… Або її так штукатурять в реальному житті, що вона невпізнанна”;
  • “Тіна не схожа на себе”;
  • “Без професійного мейка і накладного волосся”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Деякі ж встали на захист співачки і відзначили, що після важкого тренування і без звичного розкішного вбрання по-іншому виглядати неможливо.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.