Провідна Х-фактора Даша Трегубова показала знімки з атмосферної фотосесії

Даша Трегубова - відома українська ведуча одного з популярних шоу на СТБ - Х-Фактор. Вона також відома актриса і мама чарівною дочки. А ще - фотомодель.

Даша Трегубова – одна з найсерйозніших і відповідальних провідних на українському ТБ. Можливо, у неї немає тієї розкутості і поважності, як у Оксани Марченко, почуття зверхності, як у Фреймут, і гумору і недолугості, як у Никитюк, але свою справу Даша робить на тверду п’ятірку, за що отримала статус інтелектуальної професіоналки.

Даша Трегубова любить читати поезію і її дуже багато шанувальників, які захоплюються цим даром
Даша Трегубова любить читати поезію і у неї дуже багато шанувальників, які захоплюються цим даром

За плечима Даші (вона сама так себе позиціонує) Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого за курсом режисури. Актриса багато знімалася в кіно, але в більшості це були ролі другого плану в російських мильних серіалах.

Потім її запросили на СТБ і це можна назвати початком її зоряної кар’єри телеведучої. Спочатку вона була на підхваті на типу “Битва екстрасенсів” і “Все буде добре”. А в 2019 році їй запропонували унікальну можливість стати ведучою Х-фактора замість Оксани Марченко, яку змусили “піти” через чоловіка.

Даша з честю впоралася з новою роллю, хоча, звичайно, з Марченко її порівнювати не можна. Але досвіду мало – варто подивитися, якою Марченко була в тому ж віці …

Даша Трегубова на Х-факторі
Даша Трегубова на Х-факторі

Зараз Даша Трегубова – затребувана ведуча, актриса, фотомодель. Вона незаміжня, виховує дочку – 9-річну Поліну Громову. З її батьком, який тримається в таємниці, розійшлися в перший же рік після народження дівчинки, але при цьому, зберегли хороші стосунки. Головною причиною розбіжностей жінка вже тепер розуміючи, що до чого, назвала свою післяродовую депресію і нерозуміння ситуації чоловіком, якого цікавили тільки свої бажання.

Зараз чоловік бере участь у вихованні доньки, часто з нею проводить час і, за словами Даші, вони навіть практикують спільні вилазки на природу, щоб дівчинка могла без обмежень поспілкуватися з татом. Дівчинка подає великі надії і вже знялася в кіно.

А Даша насолоджується життям, працює і багато знімається. На сьогодні остання її робота – фотосесія з відомим українським фотографом Анастасією Водченко. На її фото – Даша просто незрівнянна. І дуже загадкова …

Даша Трегубова
Даша Трегубова
Чорно-білий варіант фото
Чорно-білий варіант фото

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.