Зоряні родини, які цтримують знамениті дружини

І в палаючу хату ввійде, і коня на скаку зупинить - незважаючи на те, що ційприказці вже багато років, вона все ж до сих пір актуальна, хоч і трохи трансформувалася. У наш час нікого не здивуєш татом в декреті і дружиною, яка приносить дохід в сім'ю. Ми зібрали список популярних жінок, які утримують своїх чоловіків і не соромляться цього.
Олеся Железняк і Спартак Сумченко

Олеся Железняк, яку ми знаємо по проектах «Моя прекрасна няня», «Свати», «8 перших побачень», заробляє більше, ніж її чоловік. У свою чергу, Спартак Сумченко виховує четверо дітей. «Я просто думаю, що якби працював і він, і я, а з ким би були наші діти в ті години, коли мене немає? Виходить, що дітей наших виховували б інші люди, яким би ми платили», – поділилася актриса.

Крім того, Железняк не стала приховувати, що саме вона наполягла на тому, щоб чоловік сидів удома, оскільки артистка дуже ревнива.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Фотограф Дмитро Ісхаков – другий чоловік співачки Поліни Гагаріної. Подружджя щасливе разом і виховує двох дітей. За словами Гагаріної, у них панує повна гармонія, в тому числі і в розподілі сімейного бюджету.

Пара ще до весілля обговорила фінансові питання, оскільки Дмитро з самого початку розумів, що Поліна заробляє більше. «Він платить за весь побут, а я відповідаю за великі заходи», – поділилася співачка. Також співачка розповіла, що гроші, які заробляє вона, пара вкладає в будівництво приватного будинку.

Марія Аронова і Євген Фомін

Народна артистка Росії Марія Аронова стала відомою завдяки таким фільмам і серіалам, як «Бригада», «Солдати», «Деффчонкі», «Вісімдесяті», «Батальйон», «Московські канікули». Зараз 48-річна актриса часто в роз’їздах по Росії зі спектаклями, а за всі домашні справи відповідає чоловік Євген Фомін.

Пара познайомилася в Театрі імені Вахтангова. Там майбутній чоловік народної артистки був начальником транспортного цеху. До речі, саме Євген став ініціатором того, щоб зайнятися побутом і вихованням спадкоємців. За словами Марії, вона дуже вдячна своєму другому чоловікові за таке рішення, адже вдома він сидить не тільки з їх спільною донькою Серафімою, але і з її сином Владиславом від першого шлюбу.

«Сидіти з дітьми – це найважча праця. У вас ніколи немає жодної вільної секунди. Вважаю, тому, хто сидить вдома з дітьми, можна навіть переводити гроші на рахунок», – впевнена актриса.

Нонна Гришаєва і Олександр Нестеров

Ще одна зіркова дружина, яка приносить в будинок основний дохід, актриса і телеведуча Нонна Гришаєва. Вона входить в топ найбільш високооплачуваних артисток Росії. Нонна грає в різних спектаклях, бере участь в телешоу і паралельно знімається в кіно. Крім того, вона – керівник Московського обласного державного театру юного глядача.

Олександр Нестеров – її другий чоловік, який молодший за неї на 12 років. Він – колега Нонни, його можна побачити на сцені театру і екранах телевізорів, але все ж його гонорар значно поступається заробіткам дружини. У Нонни є 23-річна дочка Анастасія від першого шлюбу, у пари також народився син Ілля, якому 13 років.

Олена Яковлєва та Валерій Шальних

Народна артистка Росії Олена Яковлєва, вона ж знаменита Каменська однойменного серіалу, в шлюбі з актором Валерієм Шальних вже 35 років, а таке не часто зустрінеш в сучасному шоу-бізнесі. Через два роки після весілля у пари народився хлопчик. І саме на той час кар’єра Олени почала набирати обертів.

Тоді чоловік підтримав актрису, тому взявся за ведення господарства і виховання сина Дениса. «Я знімалася, а він сидів вдома з дитиною і вигулював собак. Проводжав, зустрічав і чекав. Добре, коли є місце, куди хочеться повертатися», – згадує щаслива дружина і мама.

Наташа Корольова і Тарзан

Знаменита пара Наташа Корольова і Сергій Глушко в шлюбі з 2003 року. Вже тоді у них народився син Архип. Сергій, він же Тарзан на сцені, отримує гроші від акторської діяльності та як танцюрист, а також від реклами в соціальній мережі Instagram. Проте його рівень доходу не стоїть поруч з гонорарами знаменитої дружини.

Музична кар’єра – це лише вершина айсберга прибутку Корольової. Наташа рекламує одяг і ювелірні вироби, розробила власну колекцію прикрас і володіє двома салонами краси.

 

 

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.