Ксенія Собчак згадала Ніцше і натякнула на свою старість: “Мені вже пізно “

Скандальний політик і телеведуча Ксенія Собчак вразила шанувальників новим фото, де продемонструвала тонку талію.

Ксенія останнім часом більше займає позицію блогера, ніж політика і телеведучого. Вона веде свій Інстаграм-блог, де викладає фотографії та пише під ними свої роздуми на злободенні теми.

Чим відома Ксенія Собчак в російському і українському Ютубі?

Також Ксенія Собчак веде YouTube шоу “Обережно, Собчак! “, Куди запрошує відомих діячів з різних сфер громадськості.

В основному її гості – це російські діячі, які можуть розповісти щось цікаве про свою професію, про захоплення або просто поділитися чимось цікавим для її аудиторії.

На останньому фото Собчак постала в чорній шкіряній сорочки, зробивши “руки в боки ”

Підписала знімок скандальна журналістка так: “Ідеш до жінки-візьми з собою батіг, говорив Ніцше. До мене -вже пізно. Я сама випорю кого завгодно “.

Також нещодавно Ксенія Собчак похвалилася престижної всеросійської нагородою “Зроблено в Росії “, в номінації “Нові медіа “. Вона також показала свою нагороду в Інстаграм, і подякувала членам творчої групи за вагомий внесок в її справа.

“Я хочу від щирого серця подякувати свою команду-без них нічого б не відбулося! Володя, Олег, Сергій, Влад, Лена, Тимоша-ви найкращі !!

І звичайно ж глядачів! Без вас не було б нас! Переглядів у каналу зараз 262 (!!) млн !!!! Оцінок «подобається» -більш 80% !!! “, – написала журналістка, телеведуча і екс-особа скандального проекту ” Дом-2 “Ксюша Собчак.

В її рідній країні до діяльності Ксенії ставляться неоднозначно, тому вона може мати неоднозначні відгуки. Хтось підтримує її опозиційну риторику, а інші не упускають можливості сказати, що Ксенії пора повернутися назад в шоу-бізнес, у тому числі і в “Дом-2 “, який без Собчак так загнувся.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.