Настя Каменських склала Олі Поляковій конкуренцію по довжині ніг: буде непроста задачка

Відома українська співачка Настя Каменських бере участь в загадковому шоу "Маска", де постає перед камерами в самих різних образах, що вдало підкреслюють її фігуру.

Нещодавно на 1+1 завершився проект “Маскарад”, де переодягнені в незвичайні костюми знаменитості влаштовують на сцені перформанси, а учасники зіркових команд повинні відгадати, хто ховається за маскою. Глядачі неоднозначно відгукувалися про програму, тому виходу “Маски” на каналі Україна багато хто чекає з нетерпінням, адже це шоу обіцяє бути кращою версією “Маскараду”.

Шоу Маскарад на 1+1
Шоу Маскарад на 1+1

До слова, між телеканалами з цього приводу виникли юридичні розбіжності, оскільки Україна перемогла в тендері на покупку прав на адаптацію всесвітньо відомого формату “The Masked Singer”. Проте, “Плюси” після цього оголосили про вихід “Маскараду”, підкресливши, що свій проект вони адаптували під румунський формат шоу. Свою суперечку канали будуть вирішувати в суді.

Шоу Маска на канале Украина
Шоу Маска на каналі Україна

Повернемося до Каменських. Вона стала однією із зіркових детективів “Маски” разом з Андрієм Данилко, більш відомим як Вєрка Сердючка, Дзідзьо і Оля Полякова. Ім’я останнього учасника творці поки не розголошують.

Звездные детективы шоу Маска
Зіркові детективи шоу Маска

Ще до виходу програми артисти привертають увагу аудиторії закадровим фото в соціальних мережах. Суперблондинка вже встигла похвалитися кількома яскравими образами, які для неї підготували костюмери. Настя вирішила не відставати від колеги і теж поділилася кадрами зі знімального майданчика у себе в Instagram.

Настя Каменських показала, як вдома ходить перед Потапом
Настя Каменських

На цей раз вона позує в червоній сукні вище коліна, прикрашеній стразами і незвичайним драпіруванням у вигляді великого рюша на одному рукаві. Її друге плече відкрито і це додає співачці особливої елегантності.

Ось як дружина Потапа підписала публікацію:

“Обожнюю детективи і загадки. На нас з вами чекає непросте завдання — відгадати, хто ж ховається за маскою”.

Коментатори тут же почали обсипати знаменитість компліментами, з якими важко не погодитися:

  • “Яка красива”;
  • “Плаття шикарне”;
  • “Яка цукрова леді”;
  • “Неперевершена”;
  • “Схудла як”;
  • “Найкрасивіша в нашому шоубізі!”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".