Джамала показала новонароджену дитину і заговорила про благодійність: “Потрібно допомагати малюкам “

37-річна співачка Джамала крім того, що виступає на сцені так, ще й веде свій Instagram-Blog.

У ньому у артистки налічується близько мільйона передплатників, які кожен день стежать за її оновленнями. Найчастіше Джамала показує свою закулісне життя, подробиці виступів, гримування, але нерідко в новинній стрічці у шанувальників Джамали з’являються і знімки її первістка.

На сьогоднішній день Джамала є однією з найпопулярніших і затребуваних артисток

Джамала
Джамала

Все це почалося ще кілька років тому, коли кримсько-татарська співачка несподівано для всіх принесла перемогу нашій країні на найпрестижнішому вокальному конкурсі Європи Євробачення.

На наступний рік після її перемоги Євробачення проводили вже в Україні, і цей захід дав можливість показати нашу країну як одну з лідируючих і досить сильних в плані вокалу.

З тих пір Джамала стала популярна у себе на батьківщині. Зараз вона живе в Києві.

Джамала з чоловіком і старшим сином
Джамала з чоловіком і старшим сином

Нещодавно у неї народилася дитина, якого вона назвала на честь кримсько татарського хана Емір-Рахман Сеит-Бекір Огли Сулейманов.

Зі своїм чоловіком Сеит-Бекіром Джа в шлюбі вже три роки.

Крім інформаційних публікацій в Інстаграм у Джамала нерідко з’являється і реклама, і всякі корисні поради. Наприклад, напередодні кримськотатарська співачка заговорила про благодійництво та розповіла про важливість віддавати свої речі, які вже не знадобляться, в притулки або в ті сім’ї, які вважаються малозабезпеченими. Джа навіть розповіла свою історію. Як каже Джамала, вона займається благодійністю на постійній основі.

“Робити добро легше, ніж ми думаємо. Можна і потрібно ділитися речами, передавати їх родичам, друзям і тим, кому вони можуть стати в нагоді. Можна сповідувати усвідомлене споживання: перешивати старі речі і т.д “, – написала артистка. І розповіла, як вона віддавала свої дитячі речі.

Маленький Сеит-Бекір Огли на фото лежить на дитячому коконі, до фотографа (мамі) повернуть спиною, тому його обличчя не видно. У коментарях прихильники розчулювалися цим знімком, і зробили дуже багато компліментів зоряної мами.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.