Молода дружина Віктора Павлыка показала, на що 54-річний співак повівся: на таку гріх не повестися

Катерина Репяхова, молода дружина Віктора Павлыка, поділилася в соціальних мережах результатом чуттєвоъ фотосесії і показала, чим підкорила артиста.

Весілля героїв нашої сьогоднішньої статті відбулася в травні 2020 року, правда, вони обійшлися без пишного торжества і навіть публічно закохані розповіли про це не відразу. Віктор Франкович познайомився з Катею ще 5 років тому після його концерту в Миколаєві, причому на той момент він був одружений на третій дружині Ларисі Созаєвій.

Катя Репяхова, Віктор Павлик та його колишня дружина Лора Созаева
Катя Репяхова, Віктор Павлік та його колишня дружина Лора Созаєва

Рішення піти з сім’ї Павлик прийняв у 2016-му, а вже через три роки після цього він зробив пропозицію Катерині, яка, до слова, завжди була його фанаткою. В одному зі своїх інтерв’ю дівчина зізналася, що 28-річна різниця у віці їх не бентежить, адже вони роблять один одного щасливими.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова переживають через скасування концертів
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Після тихого одруження подружжя планувало влаштувати гучне свято для рідних і друзів, однак його довелося кілька разів відкласти. Спочатку планам завадив карантин, а потім у Віктора сталося горе — від раку помер його 21-річний син Павло. Зрозуміло, що про проведення весілля і мови не йшло, на даний момент невідомо, чи відбудеться воно взагалі.

Син Віктора Павліка до онкології грав на гітарі і співав
Покійний син Віктора Павліка Павло

Зараз Катя є концертним директором знаменитого чоловіка, вони часто їздять Україною і своїми подорожами пара ділиться в Instagram. До речі, зовсім недавно в шапці профілю дівчина змінила дівоче прізвище на прізвище нареченого, так що тепер вона не Репяхова, а Павлік.

Катя Репяхова
Катя Павлік (Репяхова)

Героїня статті регулярно виставляє нові фото і відео, а на цей раз вона похвалилася результатом нової фотосесії, показавши свою найулюбленішу фотографію.

На цьому чорно-білому кадрі Катерина позує у сукні, яку приспустила з плечей, бюст вона при цьому прикриває рукою. Її волосся зібране назад, розпущеним залишився лише один локон, на обличчі помітний легкий макіяж зі стрілками, а легка усмішка додає їй особливої жіночності.

Скриншот из Instagram Кати Репяховой
Скріншот з Instagram Каті Репяхової

Ось як підписники коментують фото:

  • “Яка ж краса”;
  • “Ви прекрасні!”;
  • “Красива, розумна, відкрита, цікава дівчинка”;
  • “Чарівна”.

Не можна не відзначити, що раніше під постами дружини Павліка можна було зустріти безліч гнівних коментарів, але з часом їх кількість суттєво зменшилася. Не виключено, що Катя блокує злісних хейтерів.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.