Справжня амазонка: красуня-дружина Влада Ями Ліліана показала зухвале фото в пустелі

Влад і Ліліана Яма - одна з найкрасивіших пар в українському шоу-бізнесі. Їх сімейне життя довгий час було таємницею, тепер молоді люди стали частіше ділитися особистим.

Сім’я відомого хореографа Влада Ями – досить закрита для публіки, довгий час його шанувальники навіть не знали, що він одружений і у пари є син Леон. За визнанням самого Влада, він боявся сполохати своє щастя, переживав – його шанувальниці розчаруються, коли дізнаються, що серце його зайнято.

А зараз пара стала більш відкритою, і Влад, і Ліліана діляться сімейними домашніми фото, з відпочинку. Відразу після закінчення шоу “Танці з зірками”, де Влад входив в суддівську трійку, він взяв своїх рідних і поїхав на відпочинок в теплі Дубаї. Чоловік щедро ділився зі своїми підписчиками в Інстаграмі фото пляжного релаксу, екскурсій.

Сім'я Влада Ями уосваівает веслову дошку Падлборд
Сім’я Влада Ями освоює веслову дошку Падлборд

А ще ним була організована розкішна професійна фотосесія в пісках пустелі Руб-ель-Халі, яка оточує Дубаї.

Влад і Ліліана серед барханів
Влад і Ліліана серед барханів

Красиві молоді люди виглядають просто приголомшливо! А для свого сина Леона фото були зроблені дуже милі.

Леон Яма в пустелі
Леон Яма в пустелі

Пара вже давно повернулася до Києва і прикрасила ялинку, позувала в передноворічній фотосесії. Але спогади про прекрасний відпочинок посеред зими не дають спокою і Ліліана в своєму мікроблозі поділилася новим приголомшливим знімком.

Лілія Яма в пустелі
Лілія Яма в пустелі

Красуня з’явилася в повітряному білій сукні, короткому спереду і з довгим шлейфом, відкритими плічками і пишними рукавами. Поверх – чорний напівпрозорий корсет, на ногах – високі шкіряні ботфорти на стійкій танкетці. Розкішне чорне волосся гладко зачесане. Ліліана виглядає як справжня амазонка – красива, впевнена в собі і одночасно, така ніжна.

На її сторінці можна побачити і інші образи з пустельній фотосесії. У чорному шкіряному плаття з бахромчатою спідницею і корсетом на металевих пряжках, з масивним металевим ланцюгом і рукавичках-мітенках вона виглядає ще більш зухвалою і самовпевненою.

Ліліана Яма в пустелі
Ліліана Яма в пустелі

І звичайно, як дружина і мама, вона не могла не поділитися сімейним портретом.

Сімейний портрет Влада, Ліліани з сином Леоном
Сімейний портрет Влада, Ліліани з сином Леоном

 

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.