Катя Осадча в ефектному червоному платті запитує Юрія Горбунова, чи був він слухняним хлопчиком

Вже сьогодні ввечері настане радість у дітлахів і дорослих - перші подарунки принесе святий Миколай. З нетерпінням їх чекають і в зоряних сім'ях.

Катя Осадча поділилася святковим знімком біля шикарної домашньої ялинки, нагадала всім батькам про улюблене дитяче свято і уточнила, чи встигли всі купити подарунки?

За її словами, їх з Юрієм Горбуновим 3-річний син Іван дуже переживає, що принесе йому добрий святий під подушку – прутик чи довгоочікуваний подарунок? Про це можуть попереживати всі – і діти, і дорослі, адже у кожного є за душею якийсь, нехай маленький, але грішок. Ось Катя і питає – а ви були слухняними?

Катя Осадча
Катя Осадча

Знаменитість написала так:

 ""

На ведучій розкішна трикотажна сукня червоного кольору з асиметричним верхом – ліве плече і рука відкриті, а з боку – високий розріз на спідниці. Катя позує на тлі їх домашньої ялинки і каміна, яскраво прикрашеного новорічним декором і різнокольоровими гірляндами.

Цей же камін видно на фото Юрія Горбунова, який в червоній шубі і хутряній шапці запитує своїх підписчиків, до якого віку вони вірили в існування святого Миколая та Діда Мороза.

Юрий Горбунов в образе Деда Мороза
Юрій Горбунов в образі Діда Мороза

Пости зоряного подружжя набрали сотні коментарів, причому, більшість відзначили, що в більше вірили і вірять в святого Миколая, а ось Дід Мороз – вигаданий персонаж, хоча багато хто дотримується радянської традиції ставити подарунки рідним під ялинку.

Пара поділилася і спільним фото, підписавши його обіцянками дуже цікавих новорічних свят на каналі 1+1 – святкового випуску “Світського життя”, численних шоу і грандіозного новорічного концерту від студії Квартал-95.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

А після Нового року на каналі розпочнеться трансляція нового, 11 сезону популярного шоу “Голос країни”, де Горбунов і Осадча будуть ведучими. Вже закінчені сліпі прослуховування, судді набрали собі команди і готові приступити до репетицій.

Катя Осадча та Юрій Горбунов - провідні 11 сезону Голосу
Катя Осадча та Юрій Горбунов – провідні 11 сезону Голосу

Шоу обіцяє бути дуже цікавим, адже буде чимало нововведень і сюрпризів. Також, оновлено склад журі та незрозуміло, чого можна очікувати від його нових членів.

Нова команда Голосу країни 2021
Нова команда Голосу країни 2021

 

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.