44-річний Максим Галкін здивував змінами в зовнішності: схуд і став виглядати молодше

44-річний шоумен і гуморист Максим Галкін, чоловік 71-річної співачки Алли Пугачової, опублікував в Instagram новий селф-знімок.

Сімейне життя Максима Галкіна і Алли Пугачової завжди була цікава публіці. Адже в нерівний шлюб Примадонни російської естради та гумориста мало хто вірив. Різниця у віці в 27 років для багатьох здалася справжньою прірвою, однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, а через 2 роки навіть завела дітей за допомогою сурогатного материнства. Більш того, в 2017 році подружжя обвінчалися. Всі ці роки Максим Галкін і Алла Пугачова доводить, що їхня сім’я міцна і тримається на любові і взаємоповазі.

Алла Пугачова і Максим Галкін зуміли побудувати міцну сім'ю
Алла Пугачова і Максим Галкін зуміли побудувати міцну сім’ю

У шлюбі з Максимом Галкіним Алла Пугачова дуже покращала. Артистка здорово схудла, оновила свій гардероб на більш молодіжний і стала виглядати набагато молодше. Останнім часом публіка почала помічати, що не тільки Алла Борисівна “молодшає” рік за роком, а й сам Максим Галкін. Гуморист дуже активно веде свій Інстагра-блог і регулярно публікує свіжі фотографії. Так, нещодавно артист записав невелике відео зі зйомок і опублікував його в своїх Інстаграм-сторіз.

Кадр з Інстаграм-сторіз Галкіна
Кадр з Інстаграм-сторіз Галкіна

Артист позував в блискучому бомбері з паєтками, і для зйомок він вирішив випрямити свої кучері. У відео Галкін пояснив, чому останнім часом став рідше публікувати нові фотографії в своєму мікроблозі.

«Рідко з’являюся, тому що весь час щось знімаю», – пояснив чоловік Примадонни.

Варто відзначити, що на відео Галкін виглядає трохи схудлим і навіть молодше, ніж раніше.

Нагадаємо, в цьому році 7-річні двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза і Гаррі пішли в перший клас. Спадкоємці зоряної сім’ї вчаться в одній з найпрестижніших і дорогих гімназій Москви. Річний тариф на одну дитину становить 1,6 млн рублів. Крім навчання в школі Ліза і Гаррі з раннього дитинства вчать іноземні мови, займаються вокалом, театральною майстерністю. А недавно діти заробили свої перші гроші, знявшись разом зі своїм батьком Максимом Галкіним в рекламі ковбасних виробів.

Діти Пугачової і Галкіна знялися в рекламі ковбаси
Діти Пугачової і Галкіна знялися в рекламі ковбаси

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.