Довгонога Оля Полякова облюбувала стіл у дивній чорній сукні: навіть DZIDZIO задивився

Головна і єдина українська суперблондинка Оля Полякова в черговий раз довела, що вміє епатувати публіку.

Зараз Оля зайнята зйомками розважального телешоу “Маска”, яке транслюватиметься на каналі “Україна”. Це вітчизняна адаптація відомого у всьому світі формату “The Masked Singer”, захоплюючого своєю секретністю.

Його учасниками стануть актори, коміки, музиканти, спортсмени, ведучі та співаки. Вони виступатимуть в дивних костюмах і масках, тому їх особистості невідомі. Це глядачам і належить відгадати разом із зірковими детективами. У їх числі опинилися героїня нашої сьогоднішньої статті, DZIDZIO, Настя Каменських і Андрій Данилко, більш відомий по альтер-его Вєрка Сердючка.

Детективы шоу Маска
Детективи шоу Маска

Всі вони регулярно діляться в соціальних мережах фотографіями зі зйомок, але активніше за інших це робить Полякова. Вона вже встигла показати кілька незвичайних образів, в яких постане перед камерами. На цей раз виконавиця хіта “Королева ночі” порадувала публіку черговим перевтіленням, причому досить сміливим.

Оля Полякова в шоу «Маска»
Оля Полякова

У себе в Instagram Оля поділилася серією фото в досить дивній чорній сукні вище коліна з безліччю вирізів і прозорими вставками на стегнах, талії і в зоні декольте. Широкий пояс акцентує увагу на стрункій фігурі співачки, високі чоботи підкреслюють її довгі ноги, яким позаздрять багато моделей, а доповненням образу став ремінець на шиї і лакований берет.

Позує Полякова біля суддівського столу, а на одному з кадрів в об’єктив камери потрапив DZIDZIO.

Скриншот из Instagram Оли Поляковой
Скріншот з Instagram Олі Полякової

Судячи з його великого пальця вгору, нове перетворення колеги йому сподобалося, як і безлічі коментаторів, хоча деякі все ж невтішно висловилися щодо сукні:

  • “Я брехати не буду. Вам це плаття не пасує, воно жахливе. Ви красуня”;
  • “Найкрасивіша”;
  • “Крута блондинка”;
  • “Класний прикид”;
  • “Образ взагалі вогонь”;
  • “Такі соковиті форми, Дзідзьо оцінив”;
  • “Цей наряд зовсім не личить”, — пишуть користувачі мережі.
Комментарии под фото Поляковой
Коментарі під фото Полякової

Не можна не відзначити, що на сьогоднішній день героїня статті є чи не найбільш обговорюваною зіркою вітчизняного шоу-бізнесу. Причому увагу вона привертає не тільки творчістю, а й гучними заявами на адресу влади.

На її рахунку є навіть мітинг під Кабміном, який вона влаштувала разом з іншими артистами з претензією через обмеження на проведення концертів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.