Мила Настя Каменських задумалася над одвічним жіночим питанням: їсти чи не їсти апетитну, але шкідливу піцу

Настя Каменських тепер увійшла в топові співачки не тільки України, а й світу - її пісні на провідних музичних платформах нагорі списку, обігнавши світових зірок.

Успіх NK – під таким сценічним ім’ям Настя Каменських представлена на міжнародному рівні, цілком заслужений. Як творча особистість, вона зрозуміла, що треба виходити на новий етап. Хоча дует з Потапом міг ще багато років бути успішним і приносити свої дивіденди.

Потап і астя в кліпі "Не пара"
Потап і Настя в кліпі “Не пара”

Але і Потап (як продюсер), і Настя, яка вже давно переросла імідж “дівчинки з Раєна “, вирішили все старе зламати і почати з нуля. У Потапа цей “0 ” на той час вже був умовним – він створив Mozgi, продюсував мега-успішний дует “Время и Стекло”, а ще висхідну зірку Мішель Андранде.

Потап і Мішель Андранде
Потап і Мішель Андранде

А ось Каменських вийшла на сольну кар’єру сама по собі. Вона вирішила сама себе продюсувати (хоча навряд чи її чоловік Потап в цьому не бере участь – нехай в якості волонтера). І їй довелося пробивати все – і український шоу-біз, і вихід на міжнародний рівень.

Потап
Потап

І вона – NK це зробила!

Тому зараз, хоча б в честь свят, Настя може собі дозволити розслабитися. Ось, наприклад, з такою розкішною піцою.

Щаслива Настя Каменських відчуває задоволення від такої шикарної піци
Щаслива Настя Каменських відчуває задоволення від такої шикарної піци

Спокус в житті NK в рази більше, ніж у її шанувальників. Вона може собі дозволити все, що її душа забажає.

Але не дозволяє! Тому що дивлячись на цю піцу, у кожної гламурної дівчини відразу в розумі з’являються “зайві сантиметри на талії”. Ці монстри не тільки псують настрій, а й змушують йти на подвиги і відмовлятися від вкусняшки.

Настя Каменських відмовиться від такої піци ?! Не вірю - сказав би Станіславський
Настя Каменських відмовиться від такої піци ?! Не вірю – сказав би Станіславський

Навіть можна не сумніватися – Настя з’їла не тільки один шматочок, а й кілька. У спортзалі відпрацює. Або з Потапом. Неважливо.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.