Оля Полякова, Каменських і Олександра Кучеренко помірялися довжиною ніг в ультра-міні: плаття як футболка

Сучасні співачки, телеведучі та артистки вже не знаю чим і як виділити себе з натовпу, тому не втрачають можливості посвітити шикарним тілом.

Сьогодні поговоримо про топ-трьох красунь українського шоу-бізнесу, яким тільки привід дай – вони одягнуть такі короткі сукні, то соромно буде всім, навіть тим, хто буде просто дивитися на всі ці фото в Інстаграм.

Олександра Кучеренко

Кілька днів тому мережа вразило фото дружини Дмитра Комарова Олександри, яка виглядає ефектно в міні плаття синього глибокого кольору.

Її ніжки виглядають дуже стрункими і привабливими, тому, очевидно, що без уваги вони точно не залишилися. У коментарях обговорили те, що вона намагається бути схожою на довгоногу красуню Олю Полякову.

Оля Полякова

А ось і сама королева ночі власною персоною. Подібні наряди, як на публікації нижче – це просто звичайні робочі костюми голосистій співачки.

Полякова любить експерименти із зовнішністю, тому в новому вбранні її можна побачити чи не на кожному ефірі чи на каналі 1 + 1, то чи на Новому каналі, то чи на Україні.

Настя Каменських

Ця співачка завжди славилася своїми пишними стегнами і зоною декольте. Нещодавно вона схудла, тому тепер основні її вбрання – це зухвале міні. Як для артистки, це досить логічно, адже своїми довгими ногами вона ой як привертає увагу публіки, а в більшості своїй на неї “клюють ” чоловіки.

До слова, в своїх кліпах співачка NK не дотримується себе в емоціях і одязі, тому виглядає теж дуже нескромно.

А як ви вважаєте, подібні наряди – це сучасно і красиво, або пішло і вульгарно?

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.