Леся Нікітюк в дивному пуш-апі нафарбувала губи червоним і відняла у Полякової першість по довжині ніг

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк взяла участь в масштабному святковому шоу, для якого обрала досить екстравагантний образ.

Новий рік вже близько, тому на телебаченні в самому розпалі зйомки новорічних проектів. Одним з таких стане “Новорічна ніч” на каналі Україна, де з’являться найулюбленіші вітчизняні артисти. 2020-й для всього світу став роком випробувань і обмежень, тому люди як ніколи скучили по шумним концертам, атмосфері легкості і веселощів.

Її створять Настя Каменських, Вєрка Сердючка, тепер уже сольна співачка Надя Дорофєєва, Монатік, Макс Барських, Наталя Могилевська, DZIDZIO, головний вовк країни Олег Винник і багато інших, включаючи героїню нашої сьогоднішньої статті.

Винник и Каменских появятся в шоу Новорічна ніч на канале Украина
Винник і Каменських з’являться в шоу Новорічна ніч на каналі Україна

У себе в Instagram Леся показала сценічний костюм “дружини Остіна Пауерса” — малиновий корсет-боді з конусовидними чашечками, такий же малиновий пеньюар з пір’ям, малинові босоніжки з закритим носком і пов’язками та аксесуар у волоссі в тон до решти наряду.

Скриншот из Instagram Леси Никитюк
Скріншот з Instagram Лесі Нікітюк

Судячи з усього, в такому вигляді вона з’явиться на блакитних екранах українців в новорічну ніч.

Шанувальники тут же обсипали Нікітюк безліччю компліментів в коментарях:

  • “Шикарна жінка”;
  • “Красуня неймовірна! Барбі!”;
  • “Ну занадто прекрасна! Ці ноги, ну слів немає, пощади!”;
  • “Рожевий фламінго”;
  • “На всіх фото дуже красива”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що хоч Леся вже давно пішла з “Орла і решки”, який і приніс їй найбільшу популярність, від улюбленого амплуа телемандрівниці вона не відійшла. Крім “Хто зверху?”, ведуча знімається у власному тревел-шоу “Ле Маршрутка”, теж на Новому каналі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.