Ай да Вєрка! У нашій Вєрки Сердючки закордоном знайшлася доросла дочка, з якою вона дружить (фото)

Нещодавно в житті відомого українського співака і шоумена Андрія Данилка, більш відомого в сценічність амплуа Вєрки Сердючки, трапилися несподівані зміни.

Якась загадкова панянка з Інстаграма почала публікувати спільні фото і представлятися “дочкою” Сердючки. Сама дівчина вже доросла, її звуть Джоланта і проживає вона в Польщі.

У своєму профілі Інстаграма вона підписана як “Джола Сердючка”, і вона стверджує, що яскрава зірка української естради – її мама. У своїх постах вона підтримує творчість Вєрки, публікує уривки з її пісень і відкрито захоплюється знаменитою матір’ю.

У день народження Данилко, який пройшов 2 жовтня, вона виклала загальний з артистом знімок (судячи з усього, зроблений в фотошопі) і привітала “кохану матусю” багатьма приємними словами.

Джола і Вєрка Сердючка знайомі
Джола і Вєрка Сердючка знайомі?

Через кілька днів на день народження Інни Білоконь (актриса, яка виконує роль сценічної мами Сердючки), вона теж виставила привітання, тільки тепер уже для “бабусі”.

Поздоровлення від внучки бабусі
Поздоровлення від внучки бабусі

Джоланта з’являється в коментарях майже всіх постів двох зірок і часто відзначається під постами інших знаменитостей, які згадують Сердючку. Про себе вона багато інформації не виставляє, так що відомо тільки місце її проживання і загальна інформація.

Джоланта Сердючка
Джоланта Сердючка

ЗМІ в замішанні – в своїх інтерв’ю Данилко ніколи не згадував наявність дітей або таємницею сім’ї, тому журналісти впевнені, що дівчина – нешкідлива, але аферистка (хоча подивіться – але ж схожі!). Вважається, що 47-річний артист не був одружений ніколи і дітей не має. Поки реакції самого Данилка на наявність такої “дочки-шанувальниці” не було.

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.