Як Маша Єфросиніна переносить Ковід-19: мішки під очима і втомлений погляд

Телеведуча Маша Єфросиніна теж "попалася на модну прийом " - у неї напередодні діагностували китайський вірус.

Зараз дівчина знаходиться на самоізоляції, і розповідає у себе в Інстаграм наскільки складно переносить цю хворобу.

У понеділок вранці Єфросиніна опублікувала фото з ліжка – на знімку вона лежить на подушці, на обличчі взагалі немає макіяжу, під втомленими очима видно мішки.

Єфросиніна показала, наскільки важко їй дається Ковід-19

“Друзі, Дякую за всі ваші теплі повідомлення! Ви не уявляєте, як вони допомагають! Люблю вас! “, – написала блогерша і телеведуча.

У коментарях до публікації артистки їй написали відгуки з побажаннями якнайшвидшого одужання.

“Захворіли з Вами в один день .. лежу, стан ніби трактор їздить. А воно й на краще !!! Марія)) це дуже символічно захворіти перед нг. Залишимо все погане в році, що минає і зустрінемо новий етап з новими силами !! ! “, – пише користувач з ніком valery_radetskaya.

“Машенька одужуйте скоріше! Ваш позитив, енергія і гумор дуже потрібні всім! “, – пише фоловерів з нік-нейм vikavikuli4ka.

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Телеведуча, волонтер, автор соціального проекту з благодійності. Практично всю свою кар’єру виступала за підтримку людей, які страждають від насильства в сім’ї, є послом ООН проти насильства в Україні. У неї є свій Ютуб-проект “Іспит “, куди Єфросиніна запрошує іменитих гостей і розкриває їх особисті секрети, про які не прийнято говорити на публіку.

У Інстаграм-акаунті Маша висвітлює своє життя, показує дочку і сина, чоловіка, закадровий життя.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.