Дівчина з татуюванням дракона. Оля Полякова вразила новим образом – все як завжди коротке

Суперблондинка Оля Полякова вразила шанувальників і глядачів шоу "Маска " дивним сукнею, звичайно ж воно міні.

Відкриті ноги – це фішка співачки. Вона пишається своїми нескінченно довгими ногами, і не упускає можливості їх продемонструвати. Саме тому “робочі ” наряди Полякової – це ультракороткі сукні, шорти, купальники та інші помітні вбрання.

Полякова одягається так, що на неї задивляється навіть сам Андрій Данилко

На останньому фото з проекту “Маска “, який зараз транслюють по каналу “Україна ” Оля Полякова виглядає досить яскраво і незвично. Там вона в смарагдовому плаття, на якому збоку сріблястий дракон. Таким сукнею Оля прикрила тільки половину тіла, а інша грайливо відкрита. І як тільки її чоловік допускає, що дружина виходить на публіку в таких сміливих нарядах?

“Дівчина з татуюванням дракона!) Ну яка ??? 1234?) “, – підписала свій знімок співачка, телеведуча і королева ночі Оля Полякова.

Очікувано, чарівною і сміливою Полякової зробили чимало компліментів як в ефірі шоу маска, так і в коментарях до публікації в Інстаграм.

Ось що пишуть Олі Поляковій під фото в новій сукні:

  • “Самі на себе не схожі, але дуже красиво “, – пише коментатор під ніком _daria_zl_
  • “Я подумала це Дорофєєва “, – пише fomysa
  • “У житті ви інша людина, навіщо стільки фотошопу “, – пише передплатник з ніком svetik_svetok
  • “На Дорофєєву схожа “, – пише коментатор під ніком martynova7003.

Коментарів про те, що Оля Полякова дуже схожа на Надю Дорофєєву з нового кліпу, були десятки. До слова, свій захоплений коментар Полякової залишила і її колега по сцені Ольга Цибульська.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.