Настя Каменських з пакетом на голові розбурхала видом без макіяжу: такою її не впізнає навіть Потап

Відома українська співачка Настя Каменських напередодні новорічних свят наводить красу і показує шанувальникам, як саме вона це робить.

Дружина Потапа не тільки активно займається творчістю і знімається в багатьох телепроектах, вона також розвивається в ролі блогера. Артистка вже встигла порадувати фанатів новим відеоблогом, а ще вона регулярно оновлює свою Instagram-стрічку.

Настя Каменських
Настя Каменських

На цей раз Настя опублікувала фотографію з салону краси, на якій вона позує в сірій толстовці з принтом у вигляді рожевого тигра, на її голові надіта целофанова шапочка, а в руці зірка тримає тарілку з овочевим салатом.

Не можна не відзначити, що на обличчі Каменських немає ні грама макіяжу. Очевидно, вона не соромиться показуватися перед публікою без косметики.

“Так подобається ця передноворічна метушня, яка охоплює всіх нас перед святами — купити подарунки, прикрасити будинок (і себе теж), закінчити всі справи і написати список нових”, — написала виконавиця.

Скриншот из Instagram Насти Каменских
Скріншот з Instagram Насті Каменських

У коментарях, як зазвичай, можна зустріти дуже різні думки з приводу нового знімка знаменитості:

  • “Красива дуже”;
  • “Сильно схудла якось”;
  • “Вошей труїте?”;
  • “Краще б народжувала вже. В 50 збираєшся народжувати?”;
  • “Травимо тарганів в голові, щоб на Новий рік вели себе спокійніше”;
  • “Дуже добре виглядаєте!”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До слова, Настя разом з Олегом Винником, Надею Дорофеєвою, Монатіком, Наталею Могилевською, Максом Барських, Вєркою Сердючкою та іншими українськими артистами створить святкову атмосферу в ніч з 31 грудня на 1 січня — всі вони з’являться в шоу “Новорічна ніч” на каналі Україна. Зйомки вже стартували.

Настя Каменских в телешоу Новорічна ніч
Настя Каменських в телешоу Новорічна ніч

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.