Христина Асмус після розлучення з Гаріком Харламовим вразила публічним зізнанням: “Терпіти не можу”

Відома російська актриса Христина Асмус зізналася, що останнім часом робота їй дається дуже нелегко.

Героїня нашої сьогоднішньої статті стала ведучою реаліті-шоу “Золото Геленджика”, де учасники змагаються за грошовий приз в кумедних і часто безглуздих випробуваннях. Працює вона разом з Тимуром Родрігезом та Іваном Охлобистіним, хоча точніше буде сказати — працювала, адже зйомки шоу вже завершилися.

Кристина Асмус
Христина Асмус

Раніше Христина розповідала, що знімальні зміни тривали по 20 годин на добу, але це ще не всі складнощі, з якими вона зіткнулася. За словами Асмус, їй було дуже важко звикнутися з нетиповим для себе образом:

“Коли я погоджувалася на роль ведучої в шоу “Золото Геленджика”, найголовнішою дилемою для мене був жанр. Мені подобалося все, окрім подачі. Найбільше я ненавиджу кривлятися! Просто терпіти не можу!”, — пише артистка у себе в Instagram.

Справа в тому, що від неї вимагали бути гучною і яскравою відповідно до божевільних декорацій, костюмів і такого ж парку атракціонів — основної локації проекту. Христина довго сперечалася з продюсерами і режисерами, але в підсумку вона все ж переступила через себе і зробила свою роботу так, як повинна була.

До слова, під час зйомок якраз проходив шлюборозлучний процес Асмус і Харламова після семи років у шлюбі. Про рішення розійтися зіркова пара повідомила у червні 2020-го.

Харламов и Асмус с дочкой
Харламов і Асмус з донькою

Пізніше в одному зі своїх інтерв’ю Гарік пояснив, що з часом їх почуття просто ослабли і вони не бачать сенсу триматися разом, якщо їх більше нічого не пов’язує, крім спільної дитини. Знаменитості виховують шестирічну дочку Анастасію та навіть після розлучення вони залишилися друзями.

Більше про інші зіркові розлучення 2020 року дивіться у відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.