Настя Каменських в платті “курчати” продемонструвала довгі ноги: Потапу з нею не нудно

Українська співачка Настя Каменських любить дивувати несподіваними образами, в тому числі і такими, які змусять публіку активно її обговорювати.

Цього разу вона вразила публіку своєю сукнею “курчати ” – жовтим, і з характерним пушком. У такому вбранні вона вразила на новому шоу, про яке детальніше розповіла в описі під своєю публікацією в Інстаграм.

“The Masked Singer Ukraine. Це буде неймовірне шоу! Кожен момент, кожна деталь – це щось фантастичне! Ставте лайк якщо будете дивитися! “, – написала дружина репера Потапа Настя Каменських.

Каменських в жовтій сукні з пір’ям вразила новим стилем: косить під Дзідзьо

 

Наряди Насті Каменських викликають подив, захоплення і милування. З того моменту, як Настя схудла, вона стала віддавати перевагу більше міні-спідниці і обтягуючі комбінезони в виступах і на зйомках.

А ще – козирною фішкою залишаються фотосесії в чому мати народила. У фанатів не раз виникало питання: “А як Потап таке допускає? “. Але, з огляду на те, що Настя ще жодного разу не видаляла такі свої фото, зоряний репер і співзасновник компанії “MOZGI ” зовсім не проти.

Настя Каменських
Настя Каменських

Нагадаємо, що за трохи більше ніж один тиждень до новорічних свят популярна співачка Настя Каменських поділилася власним чек-листом для новорічного настрою. Вона розповіла, що важливим вважає символічні подарунки самому собі ж, прикраса будинку, новорічний плей-лист з актуальної музики, складання списку досягнень за рік, що минає і складання списку цілей на прийдешній рік.

Настя Каменських
Настя Каменських

Також Настя Каменських порадила всім повернутися в дитинство хоч на день, щоб повірити в диво. Тоді, на думку співачки, чудеса навколо почнуть відбуватися.

 "Настя

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.