Як виглядає ліжко Могилевської? Співачка і продюсер в нічній сорочці показала своє спальне ложе

Співачка Наталя Могилевська, яка зовсім не любить розкривати подробиці свого особистого життя, пустила фотографа в прямому сенсі в ліжко.

У своєму Інстаграм-акаунті знаменитість опублікувала рекламу постільної білизни, яким користується сама, і рекомендує друзям. Тому не дивно, що на відео співачка і продюсер постала в нічній сорочці і на тлі свого спального ложе.

Виглядає воно досить дорого. Все виконано в золотих тонах, оздоблення блискуча, бильця дерев’яні, з великими розмашистими візерунками. Незважаючи на яскравість і строкатість, виглядає це не бундючно, а вишукано і зі смаком – в стилі Наталі Могилевської.

“Подарунки до нового року вже почали радувати. Мої друзі з @ comfort.home.cc зробили приємний сюрприз, вони пошили мені за індивідуальними розмірами шалено приємне постільна білизна з страйп сатину.

У хлопців своє виробництво і вони працюють тільки з якісними тканинами. Дуже приємно бачити, як розвиваються наші українські бренди.

Якщо не знаєте, що подарувати близьким на Новий рік – це відмінний варіант “, – сказано в публікації Наталії Могилевської.

Також артистка подарувала знижку в 10% на товари з цього магазину на її особисте промокодом “Натусик “.

Нещодавно Могилевська представила новий кліп, через який нарвалася на критику і потрапила в центр скандалу

Шанувальники артистки зовсім неоднозначно взяли її нову передноворічну роботу “Натусик “.

У коментарях на інстаграм-сторінці артистки одні визнавали, що цей кліп їм не сподобався, і вони дещо розчарувалися, а інші захоплювалися тим, як майстерно Наталя Могилевська, яка на сцені вже не перший рік, може змінювати стилі і звички своєї творчої діяльності.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.