Невгамовна Леся Никитюк похвалилася туфлями за кілька тисяч євро, а потім видалила це фото

Українська телеведуча Леся Никитюк завжди особливої уваги надавала своєму стилю, який в основному зациклений на екстра-міні.

Це не дивно, адже дівчині є що показати публіці, і є чим похвалитися. Довгі ноги провідної “Орел і решка “, а потім зірки Нового каналу не обговорював тільки ледачий.

Леся Никитюк пишається своїми ногами, але тепер вирішила показати їх з трохи іншого ракурсу

Всі артисти знають, наскільки важливо носити зручне взуття на зйомки і концерти. Від цього залежить те, наскільки комфортно буде виступати перед публікою і камерами, і чи не будуть потім ноги натертими.

Телеведуча Леся Никитюк похвалилася своїми туфлями, яка, на її думку, повинні коштувати кілька тисяч євро. Але виявилося, що стоять трохи дешевше – всього кілька тисяч гривень.

Однак телеведуча зазначила, що сяють вони все одно на кілька тисяч євро.

Туфлі у Лесі в сіточку, чорні. Вона зробила фото на тлі різдвяної ялинки у себе вдома, поруч з якою фотографувалася напередодні.

Леся Никитюк показала свої новорічні туфлі
Леся Никитюк показала свої новорічні туфлі

Однак знімок через кілька хвилин чомусь видалила з Інстаграм-блогу.

Нагадаємо, за день до цього красуня і телеведуча Нового каналу Леся Іванівна Никитюк опублікувала на своїй сторінці в соцмережі “Інстаграм ” фото своєї ялинки, яку прикрасила будинку біля каміна.

Дива була відображена в рекордно короткому платті, яке легко можна було сплутати з футболкою.

Родзинкою наряду, повз яку просто неможливо було пройти, став величезний V-подібний виріз на зоні декольте, який надавав одкровення і жіночності.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.