Оля Полякова в гламурному гоночному костюмі увірвалася на фінал популярного шоу: такого не могли очікувати

Суперблондинка Оля Полякова стала на шоу "Маска " на каналі "Україна " в дуже незвичному для себе вбранні, який відмінно підкреслив її форми.

Телеведуча і співачка на кілька тижнів стала суддею популярного проекту “Маска “, і кожного тижня вражала шанувальників своїм новим зухвалим вбранням. Незважаючи на те, що вона не любить приховувати свої довгі ноги і носить тільки міні, то в останній фінальний епізод шоу вона з’явилася в комбінезоні. Як сама полякова назвала це – костюм гонщика.

“Все! Фінал! Я увірвалася в гоночному костюмі на фінішну пряму!))) 12345?))) “, – написала суперблондинка і королева кокошников Оля Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова уважно стежила за першим реаліті шоу “Холостячка ” подібного формату, і недавно висловила свою думку про цей проект. Перш за все, вона каже, що їй сподобалося спостерігати за тим, що відбувається, однак фінальний вибір актриси і моделі Ксенії Мішиной Полякова жорстко розкритикувала.

Суперблондинка помітила, що не згодна з вибором Мішиной, і завила, що Мішин нічому життя не вчить

Відзначимо, в фіналі проекту на телеканалі СТБ Ксенія Мішина віддала перевагу Олександру Еллерт, який вже двічі був одружений і заявив про себе як про дивакуватого і не дуже серйозному чоловікові.

Відзначимо, раніше наряди Олі Полякової на проекті “Маска ” були такі ж викликають. Наприклад, її коротке плаття золотого кольору привернуло навіть вічно скутого Андрія Данилка, який без зайвого сорому і совісті задивився на п’яту точку своєї колеги.

Фотографія тут же стала всенародним надбанням – над ним сміялися, коментували і робили фотожаби.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.