Григорій Чапкіс показав фото з лікарняного ліжка: виглядає вкрай погано

Напередодні головний хореограф країни і критик в шоу "Танці з зірками " Григорій Чапкіс загримів до лікарні.

У нього діагностували складну ступінь запалення легенів. Але хореограф навіть з пневмонією не втрачає запалу і віри в себе, тому ділиться зворушливим Селфі, на якому видно – очі дуже втомлені, вид бляклий, але він не втрачає надії на швидке одужання.

Григорій Чапкіс виклав Селфі з лікарняної палати: намагається триматися, і скоріше хоче повернутися в нормальний темп життя

Григорій Чапкіс виклав Селфі з лікарняної палати
Григорій Чапкіс виклав Селфі з лікарняної палати

Нагадаємо, 90-річного українського танцівника кілька днів тому госпіталізували з двобічною пневмонією. Григорій Чапкіс розповів, як зараз почувається і стало йому легше.

Нещодавно 90-річному народному артисту України Григорію Чапкісу діагностували двосторонню пневмонію, зробивши ультразвукове обстеження легенів.

Незважаючи на те, що тест на коронавірус показав негативний результат, лікарі не стверджують, що Григорій Чапкіс не заразився ім. Зараз актор поділився, що відчуває слабкість і відсутність апетиту.

“Лікарі дивуються, адже у мене все добре – температура, тиск в нормі, серце працює добре – але є запалення легенів. Я розумію, що залежу від Бога. Але я не хочу, щоб стало гірше. Закашлявся, і перша думка – смерть йде “, – розповів в коментарі журналістам по телефону Григорій Чапкіс.

Відзначимо, що його син теж зараз лікується. Він підхопив недуга десь в перельотах, однак тест на Ковід-19 поки що показує негативний результат.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.