Як дві краплі води. Схожість Віри Брєжнєвої та її старшої дочки здивувала шанувальників (Фото)

Старша дочка Віри Брєжнєвої Соня зараз живе в Америки, тому зоряна мама бачиться з нею дуже рідко. Нещодавно артистка порадувала фанатів новими фотографіями своєї вже дорослої дочки. Що здивувало підписників, читайте в нашому матеріалі.

Старшій дочці 38-річної Брежнєвої недавно виповнилося 19 років. Дівчина живе і вчиться в Каліфорнії, і зі своєю мамою зазвичай бачиться дуже рідко. Часто такі зустрічі трапляються тоді, коли Віра приїжджає на гастролі в Америку. Правда, часу на довгі посиденьки не завжди вистачає.

Іноді зоряна мама публікує на своїй сторінці в Instagram фотозвіт, як вони разом проводять час. Днями вона виклала новий знімок дочки, де та дуже схожа на маму. Крім того, вони виглядають практично, як ровесниці.

Соня Кіперман

Співачка дуже пишається своєю донькою, адже дівчинка в 2018 році вступила в школу для обдарованих дітей Ojai Valley School. Цей навчальний заклад – один з найпрестижніших на узбережжі Тихого океану. Пізніше Соня пішла вчитися в гуманітарний коледж Уіттьер в Лос-Анджелесі.

Віра Брежнєва з донькою Сонею

Проте дочка співачки не збирається йти по стопах матері, її більше приваблює телебачення і кіно. Вона навіть встигла знятися в епізоді серіалу «Щоденники вампіра». Крім того, дівчина захоплюється модельної сферою.

Нагадаємо, що Соня – дочка Брежнєвої від бізнесмена і політика Віталія Войченка. Але у дівчини прізвище вітчима Михайла Кіпермана, з яким артистка розірвала шлюб в 2012 році. Через три роки поп-діва знову вийшла заміж за композитора і продюсера Костянтина Меладзе.

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.